Fiul de 15 ani şi-a urmat tatăl arestat pentru droguri. Todică jr, acuzat de viol

luni, 29 iunie 2020, 01:50
2 MIN
 Fiul de 15 ani şi-a urmat tatăl arestat pentru droguri. Todică jr, acuzat de viol

Aşa tată, aşa fiu! Clanul Todică din Tătăraşi se va reuni, cel mai probabil, în închisoare, în urma descinderilor poliţiştilor ieşeni de joia trecută, în dosarul uriaş al traficului de heroină.

Dar şi a unei plângeri pentru viol, pe numele lui David, fiul traficantului Gruia Todică, reţinut joi seară pentru trafic de hroină. În timp ce tatăl său era băgat în arestul Poliţiei Iaşi, fiul său David, în vârstă de doar 15 ani, ar fi violat o tânără din Neamţ, în vârstă de 20 de ani, pe un teren viran din zona Ciurchi, din Tătăraşi.

Tânăra, care se cunoştea cu David, a reclamat poliţiştilor de la Secţia 4 Tătăraşi faptul că, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3, ea ar fi fost agresată de către un tânăr, care ar fi violat-o, după ce mai întâi ar fi ameninţat-o.

Acesta ar fi avut cu ea un act sexual normal. Tânăra ar fi fost transportată la un examen medical care ar fi scos la iveală câteva leziuni minore. Între timp, tânărul de 15 ani a fost audiat de către poliţişti cărora le-a spus că actul sexual a fost consimţit de către fată.

Până la lămurirea situaţiei, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de viol, şi l-au transportat pe tânăr la Spitalul de Psihiatrie Socola, pentru o expertiză. În cazul în care se dovedeşte că a avut discernământ, tânărul va fi reţinut şi băgat după gratii. Pe tatăl acestuia, Gruia Todică, judecătorii au decis arestarea pentru 30 de zile.

El este recunoscut ca recidivist, specializat în traficul de droguri de mare risc, dar şi tâlhării şi furturi. Potrivit anchetatorilor, toată familia acestuia, adică patru fraţi, se ocupau cu traficul cu droguri.

În prezent, Gruia se va alătura în puşcărie fratelui său Viorel, care în urmă cu trei ani, a fost prins de către poliţişti cu heroină, de la aceeaşi sursă, din cartierul Ferentari. Viorel a fost “pescuit” de către poliţiştii antidrog în momentul când acesta se întorcea din Bucureşti împreună cu prietena lui minoră, Gabriela Canoră.

La capătul a cinci ore de audieri, fata a fost convinsă să scoată din vagin pacheţelul cu heroină.

Comentarii