FOTO: Cinci copii plecați din Iași, în stare gravă la Terapie Intensivă în urma unui accident

luni, 25 mai 2020, 01:50
1 MIN

Autoturismul cu 7 locuri s-a izbit violent de un cap de pod în judeţul Bacău. Maşina, în care se aflau doi adulţi, un bărbat şi o femeie, şi cei cinci copii ai femeii, mergea de la Iaşi la Timişoara

Accident groaznic, ieri-noapte, în jurul orei 0.30, pe DN 2 – E85, în satul Dumbrava, comuna Iteşti, judeţul Bacău, după ce o dubă în care se aflau şapte persoane, cinci copii şi doi adulţi, a intrat într-un cap de pod, notează unupetrotus.ro. Potrivit unor surse, autovehiculul plecase de la Iaşi cu destinaţia Timişoara. La faţa locului s-au deplasat autospeciale SMURD şi SAJ.

Potrivit presei locale, o fetiţă de 10 ani ar fi fost găsită în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, medicii reuşind să o salveze. Dintre cele şapte victime ale accidentului, cinci sunt copii. Toate cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital. Potrivit SJU Bacău, şoferul, de 47 de ani, din Timişoara, a fost internat în secţia Chirurgie, cu traumatism toraco-abdominal. Mama celor cinci copii, de 27 de ani, din Iaşi, are diverse contuzii, este staţio – nară în UPU, încă nu este internată.

O fetiţă de 10 ani este internată la Neurochi – rurgie, cu politraumatisme severe, în terapie intensivă. Ceilalţi copii, o fetiţă de 6 ani, un băieţel de 8 ani, unul de trei ani şi un bebeluş de 11 luni, sunt la chirurgie pediatrica, toţi la terapie intensivă. Din primele investigaţii încă nu s-a putut stabili natura relaţiei dintre cei doi adulţi, şoferul de 47 de ani şi mama celor cinci copii, de 27 de ani.

 

 

Comentarii