GALERIE FOTO: Cum îşi petrec ieşenii 1 Mai la Ciric: mici şi spectacol de muzică populară

luni, 01 mai 2023, 13:29
1 MIN
 GALERIE FOTO: Cum îşi petrec ieşenii 1 Mai la Ciric: mici şi spectacol de muzică populară

Sute de ieșeni petrec la Ciric cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii. 

Mulți dintre ei au ajuns Zona de Agrement încă de la primele ore ale dimineții, ca să fie siguri că prind micii și berea pe care municipalitatea ieșeană le-a oferit gratuit, dar și pentru a participa la un spectacol de muzică populară susținut de artiști ieșeni Ștefan Pintilie, Cristinel Iordăchioaia, Biatrice Duca și Ansamblul Folcloric „Busuioc Moldovenesc” al Companiei de Transport Public SA Iași.

Vedeti mai multe imagini aici

Petrecerea organizată de Primăria Iași de 1 Mai a deschis sezonul estival. “Este frumos, vremea ține cu noi, am ajuns de dimineață aici, ca să îl prindem și pe Mihai Chirica. Ce să zic, micii au fost buni, dar dacă primarul i-a dat gratis nu înseamnă că sunt mulțumit de el, că vreau să fie unul care să facă mai multe pentru Iași”. “Se știe, de 1 Mai lumea sărbătorește. Un mic, o bere, de mâine revenim la muncă.

Atmosfera e plăcută, lumea se distrează. Stăm aici până diseară”. “Am venit să o aud pe Biatrice Duca, îmi place cum cântă. Mici nu mănânc, de băut nu beau, dar 1 Mai nu se rezumă la asta”, sunt câteva dintre reacțiile celor prezenți la Ciric.

Comentarii