Gata de muncă! Descoperă vehiculele comerciale Opel și testează noul Combo timp de două zile

luni, 06 mai 2019, 09:23
4 MIN
 Gata de muncă! Descoperă vehiculele comerciale Opel și testează noul Combo timp de două zile

În luna mai, Casa Auto – dealer OPEL te invită în parcarea Kaufland Nicolina să descoperi gama autovehiculelor comerciale OPEL. Sunteți așteptați cu oferte speciale pentru modeleleVivaroși Movano și cu o campanieinedită pentru Noul Combo Cargo – International Van of the Year 2019: îl puteti testa timp de două zileîn condiții de exploatare reală.

Datorită gamei extinse de caroserii, ampatamentelor, înălțimilor, tracțiunii pe puntea față sau spate, cabinei standard sau duble, variantelor de transport persoane și conversiilor speciale, vei găsi un Opelperfect adaptat nevoilor tale.

Opel Combo CARGO

Noul Opel Combo Cargo este “International Van of the Year 2019” (IVOTY) si este disponibilîn numeroase variante: versiunea standard de 4,40 metri, cea XL de 4,75 metri și spațiosul crew cab cu cinci locuri și două uși glisante în dotarea standard. Noul autovehicul comercial Opel eclipsează majoritatea concurenților săi principali cu un volum de încărcare de până la 4,4 m3, o sarcină utilă de până la 1.000 kg și o lungime a încărcăturii de până la 3.440 mm. Spațiul de încărcare ingenios conceput este suficient de lat între pasajele roților pentru a permite depozitarea a până la doi europaleți, chiar și în cazul modelului Combo cu ampatament scurt.

O opțiune de siguranță inovatoare pentru Combo Cargo cu uși spate nevitrate este camera video panoramică pentru marșarier. O cameră video amplasată deasupra ușilor sporește semnificativ vizibilitatea în partea din spate și în timpul manevrelor de parcare. Cu modelul Combo Cargo, Opel oferă pentru prima dată plusul de siguranță garantat de indicatorul de supraîncărcare. Sistemul pe bază de senzori măsoară greutatea încărcăturii și aprinde un LED de culoare albă dacă aceasta depășește 80% din sarcina utilă admisă. Sistemul adaptiv de control al tracțiunii IntelliGrip cu cinci moduri permite autovehiculului Combo să iasă de pe drumurile asfaltate sau să intre în siguranță pe șantierele cu suprafețe alunecoase.

Inovațiile continuă sub capota autovehiculului Combo cu o gamă de motoare pe benzină și diesel agile, certificate WLTP. Unitățile supraalimentate sunt combinate cu transmisii manuale eficiente cu 5 și 6 trepte de viteză. O altă atracție în acest segment este transmisia automată cu 8 trepte și un coeficient de frecare deosebit de redus.

Modelul Opel Combo este bazat pe platforma EMP2 a Groupe PSA, cea mai performantă de pe piață.

Pentru Opel MOVANO nu există sarcini dificile

Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Impresionează cuo postură lată, pasajele roților pronunțate și eleganța generală, uși cu deschidere amplă, o gamă diversă de variante, ampatamente, înălțimi și mase de încărcare precum si design inteligent, performanțe excelente și economie.

De ce ai nevoie? Dacă vrei să transporți până la 2,5 tone sau până la 17 persoane, consultă gama Opel Movano. Alege între 4 variante de lungime, 3 versiuni de înălțime a plafonului și 4 categorii de greutate. În funcție de cerințele tale de lucru și de condițiile locale poți alege între tracțiunea pe puntea față sau tracțiunea pe puntea spate. Spațiul nu este o problemă, capacitatea de încărcare extinzându-se de la 8 la 22 m3. Gama Opel Movano cuprinde versiuni panel van, box van, crew van, combi, platformă și crew cab, de fapt, poți găsi un autovehicul pentru orice ai nevoie să transporți.

În ceea ce privește motorizările, alegeți dintre motoarele Turbo și BiTurbo diesel moderne, cu un cuplu puternic, consum mic și emisii reduse.Noile motoare diesel BiTurbo de înaltă performanţă aduc un plus de potenţial de operare fără costuri sporite cu carburantul. Motoarele diesel de pe Movano oferă cuplu sporit în gama de turații scăzute cu consum redus de carburant și emisii reduse.

Conceput pentru a oferi funcționare fiabilă îndelungată cu un număr mic de intervenții, Movano oferă costuri totale de exploatare mici cu combinație de caracteristici economice. Tahograful digital pentru managementul flotei înregistrează cu precizie și calculează perioadele de conducere și odihnă, permițând analiza datelor pentru managementul flotei.

Opel VIVARO: un birou mobil practic și elegant

Noul Opel Vivaro este gata și este mai practic, mai eficient și mai atrăgător ca niciodată.Redefinește fiabilitatea, economia de carburant și capacitatea de încărcare. Mai multă putere, mai mult spațiu de încărcare, confort sporit pentru echipa și conectivitate revoluționară.

Două variante de lungime și de înălțime oferă un volum de încărcare cuprins între 5,2 metri cubi și 8,6 metri cubi în cazul versiunii Panel Van. Lungimea de încărcare este de 2537 mm pentru varianta mai scurtă sau de 2937 mm pentru varianta mai lungă. Spațiul de încărcare interior este configurat în mod ideal pentru a transporta până la 3 europaleți, datorită capacității de încărcare ușoară.

Oferind combinația perfectă dintre performanță și consum de carburant, gama de motoare turbo-diesel Euro 6 Vivaro este combinată cu o transmisie cu 6 trepte manuală, cu acționare lină. Poți alege între cele cinci motoare Euro 6 avansate cu tehnologie BlueInjection și Start/Stop care reduc costurile și emisiile, începând cu 1.6 CDTI Turbo cu 70 kW (95 cp) și până la 1.6 CDTI BiTurbo cu 107 kW (145 cp).

Pentru informații complete privind gama de autovehicule comercialeși detalii despre campania Opel Combo 48H, contactați dealerul Opel – Casa Auto la 0232 933, www.opelcasaauto.ro, fb/opeliasi.ro.

 

 

Comentarii