George Simion și AUR au evitat să transmită, live, protestele din fața Ambasadei Rusiei. Protestul a durat circa 35 de secunde

luni, 28 februarie 2022, 15:39
1 MIN
 George Simion și AUR au evitat să transmită, live, protestele din fața Ambasadei Rusiei. Protestul a durat circa 35 de secunde

George Simion și AUR au evitat să transmită, live, protestele din fața Ambasadei Rusiei. De fapt, așa-zisul protest din fața acestei ambasade a fost o formalitate extrem de redusă în timp, a durat doar 35 de secunde. La mitingul de protest anunțat pentru ziua de azi participă, potrivit presei, circa 1.000 de persoane.

Inițial, mitingul AUR urmărea blocarea Capitalei cu mașini și chiar animale. „Înainte mergeam cu autocarele, da amu ne-o rugat George (Simion, n.r.) să mergem cu maşinile mici, ca să fim cât mai mulţi şi să blocăm cât mai multe artere în Bucureşti”, a declarat unul dintre organizatorii AUR Maramureş, citat de Libertatea.Mitingul a fost promovat de Sputnik România, sub titlul: „AUR cheamă românii în stradă pe 27 februarie: ce îi promite Simion lui Iohannis!”.

Protestul AUR a durat 35 de secunde
Însă, acum, pe fondul acuzațiilor că mitingul său ar susține, indirect, agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, George Simion a declarat că va protesta și în fața ambasadei Moscovei.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii