Gigi Becali: Oricât va greşi, Andrei Vlad rămâne în poartă

vineri, 19 iulie 2019, 10:41
1 MIN
 Gigi Becali: Oricât va greşi, Andrei Vlad rămâne în poartă

Andrei Vlad (20 de ani) are postul de titular asigurat la FCSB, conform spuselor lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a anunţat că echipa sa se va baza pe internaţionalul U21 indiferent de greşelile pe care le-ar putea comite.

Portarul de 20 de ani a început ca titular şi sezonul 2018/2019, însă gafele comise în play-off-ul Europa League, contra lui Rapid Viena, scor 4-3, la general, în urma cărora FCSB a fost eliminată, l-au determinat pe Becali să îl trimită pe bancă de rezerve pe Vlad, locul său fiind luat de Cristian Bălgrădean. Latifundiarul din Pipera susţine că nu va mai fi cazul şi în acest sezon, mai ales că echipele din Liga I sunt obligate din acest sezon să introducă doi jucători sub 21 de ani în primul 11.

"Am zis că oricât va greşi, el rămâne în poartă. Să iau jucători liberi din străinătate, să le dau salarii mari şi după să nu-i vând? Iau jucători tineri, români şi vreau să iau bani pe ei", a declarat Gigi Becali, joi, la ProX. Andrei Vlad a fost titular în toate cele trei partide din acest sezon: 2-0 şi 2-1, contra lui Milsami Orhei, în Europa League, şi 4-3, în campionat, împotriva lui FC Hermannstadt.

 

Comentarii