Greșeli pe care le faci atunci când aplici mascara

sâmbătă, 29 mai 2021, 16:50
2 MIN
 Greșeli pe care le faci atunci când aplici mascara

Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care le poți face atunci când aplici mascara!

1. Aplici în prea multe straturi

De multe ori avem impresia că aplicând mascara în mai multe straturi, efectul va fi mai intens. Acest lucru reprezintă cea mai comună greșeală pe care o facem. Cu cât aplici mai mult, cu atât mai mult vei obține un efect de pânză de păianjen. Maximum de aplicări pe care trebuie să le faci este de 2-4 ori.

2. Aplici doar pe vârfurile genelor

Dacă aplici cu atenție mascara pe toată lungimea genelor, vei obține un efect wow. Dacă, însă, obișnuiești să aplici doar la vârfuri, genele tale vor părea mult mai scurte. Curăță bine peria și asigură-te că întreaga lungime a genelor este acoperită de produs. Nu uita că nu este nevoie să insiști cu straturile de mascara. Sfat: aplică mascara cu mișcări în zig-zag pentru o acoperire uniformă.

3. Te grăbești și aplici cu prea multă forță

În intenția de a acoperi toată lungimea genelor, de multe ori mascara ajunge și pe pleoape. E ca și cum te-ai fi machiat în mașină. Totul se petrece din cauză că aplici prea multă presiune la nivelul pleoapelor. Sfat: ajută-te de un bețigaș de urechi și puțin lapte demachiant pentru a înlătura mascara în exces.

Aflați amănunte de pe elle.ro.

Comentarii