Eveniment

Hairstyling și makeup de înaltă ţinută la Artistic Vision by Donna Carina pe 1 decembrie în Atrium, Palas Mall

marți, 26 noiembrie 2019, 10:00
2 MIN
 Hairstyling și makeup de înaltă ţinută la Artistic Vision by Donna Carina pe 1 decembrie în Atrium, Palas Mall

Artistic Vision by Donna Carina este o prezentare de hairstyling și makeup, organizată în totalitate de hair stiliștii și makeup artiștii saloanelor Donna Carina.

Acest eveniment a luat formă acum 4 ani, la inițiativahair stiliștilor Donna Carina sau beauty creators, așa cum ne mai place să îi numim. Ei doreau să își prezinte lucrările, care evoluau din ce în ce mai mult, unui public mai mare și să inspire lumea care este pasionată de hairstyling și makeup.

Sezonul acesta am ajuns la ediția cu numărul 9 al evenimentului ce prezintă defapt viziunea noastră în materie de hairstyling și makeup și cum evoluează aceasta de la an la an.

De-a lungul edițiilor, Artistic Vision a evoluat din ce în ce mai mult într-un spectacol care include invitați speciali reprezentați pentru industrie, artiști locali, dar și momente inspiraționale pentru cei pasionați de aria fashion-ului.

Ediția a 9-a a evenimentului Artistic Vision by Donna Carina, va avea loc pe 1 decembrie, ora 17:00, în Atrium, Palas Mall și putem spune că este cea mai complexă prezentare de până acum. În cadrul evenimentului îi vom avea invitați speciali pe Laurent Tourette – colaborator Cătălin Botezatu, Dana Dincă – manager pe educație Wella România și Constantin Ilie – antrenor echipa Wella Romania.

Elementul de noutate al acestei ediții îl reprezintă unul dintre invitații noștri speciali, Cătălin Botezatu, care va susține 2 prezentări, una fiind cu cea mai nouă colecție a sa, susținută și la Paris.

Vor fi de asemenea momente artistice susținute de Quasar Dance și Ira Sacenco și Alex Jaxx, tombole, premii și multe alte surprize!

Comentarii