Hoţul împuşcat de poliţişti rămâne internat la Spitalul de Copii

marți, 09 aprilie 2019, 01:49
1 MIN
 Hoţul împuşcat de poliţişti rămâne internat la Spitalul de Copii

Adolescentul în vârstă de 15 ani care a ajuns în acest weekend la spital cu o plagă prin împuşcare în picior după ce a încercat să spargă o casă din zona Sărărie se află internat în continuare.

Acesta a fost adus la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi de către mama sa cu maşina personală, medicii efectuând o serie de investigaţii, iar ulterior stabilind că este nevoie să fie internat în Clinica de Chirurgie pentru tratament.

„Copilul a fost adus la noi cu o plagă la nivelul coapsei cu traiect intrare-ieşire, nefiind găsit glonţul sau bila respectivă, în acel moment neştiindu-se etiologia plăgii. Are nevoie de terapie specifică, mai întâi a fost explorată plaga pentru a se vedea leziunile existente, apoi este necesar tratamentul cu antibiotic. Este un caz care necesită supraveghere medicală“, a explicat dr. Tamara Roşu, medic-şef UPU de la Spitalul de Copii şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Tentativa de furt a avut loc sâmbătă, 6 aprilie, când o femeie a sunat la 112 anunţând că, pe strada Sărărie, mai mulţi hoţi au sărit gardul şi au spart geamul unei case în care au şi intrat.

Trei dintre aceştia au fost prinşi de către poliţişti, ceilalţi doi reuşind să scape.

Comentarii