Imagini cu generalul rus Alexander Matovnikov, adjunctul forţelor terestre, dansând dezbrăcat

marți, 28 februarie 2023, 12:10
1 MIN
 Imagini cu generalul rus Alexander Matovnikov, adjunctul forţelor terestre, dansând dezbrăcat

O înregistrare video în care se spune că este Alexander Matovnikov, comandantul adjunct al forţelor terestre ruseşti, în vârstă de 57 de ani, a fost distribuită pe Telegram, pe un cont asociat grupului Wagner. Imaginile cu generalul dansând gol, jucându-se cu un prosop, a fost preluată aproape imediat de presa ucraineană.

Generalul-locotenent Matovnikov a fost numit în funcţie în urmă cu trei ani, iar acum este acuzat pe grupurile de socializare că este mai interesat de relaţiile cu femei, decât de protejarea avioanelor valoroase ale Rusiei, aflate în Belarus, o parte esenţială a postului său.

Imaginile vin la câteva zile după ce a fost anunţat că un avion spion rus a fost distrus într-un atac de sabotaj în Belarus.

Videoclipul nu poate fi probat ca fiind real, însă bărbatul din imagini poartă o podoabă de piele, una similară putând fi văzută în numeroase fotografii ale generalului rus.

Videoclipul a fost distribuit iniţial de canalul Telegram VChK-OGPU , care se pare că este alimentat în mod regulat de grupul Wagner, ceea ce ar putea induce ideea că ar putea face parte din vendeta dintre Wagner şi comandamentul armatei.

Cititi materialul integral pe G4MEDIA

Comentarii