Inna, turneu în America şi Canada. Artista va cânta pe scene unde au strălucit The Rolling Stones sau Black Eyed Peas

duminică, 03 martie 2024, 11:42
1 MIN
 Inna, turneu în America şi Canada. Artista va cânta pe scene unde au strălucit The Rolling Stones sau Black Eyed Peas

În faţa Innei se deschide un an plin de provocări. Artista se pregăteşte să îşi înceapă pentru a patra oară în carieră un impresionant turneu în America şi Canada, cu debutul programat în luna aprilie. Inna a strălucit pe scenele pe care au urcat şi nume precum The Rolling Stones, Black Eyed Peas, Thalia sau Katy Perry.

„America este un teritoriu după care au am tânjit foarte mult şi la un moment dat îmi era adresată întrebarea: „Ce plauri de viitor ai sau ce ai mai vrea să faci şi îmi doream foarte mult să am o piesă de locul 1 în America.

Am avut, dar recunosc că nu s-a mai întâmplat de atunci. Însă, Europa şi celelalte teritorii răspund foarte bine. Însă, cum America este creată şi alcătuită din cetăţeni români, spanioli, turci, nemţi, mexicani. Am deschidere foarte mare acolo şi mă primesc cu drag, chiar dacă piesele mele nu sunt locul 1 acum în America. Turneul înseamnă 10 zile pline de concerte.

Foarte multă călătorie între concerte, foarte multe repetiţii. Am o echipă care mă sprijină mereu. Abia aştept să fim pe scenă şi să ne bucurăm”, a declarat cântăreaţa, citata de stirileprotv.ro

Comentarii