Interviu cu norvegianul-albanez de la Poli: Nu-mi plac sarmalele. Viaţa e ieftină la Iaşi

sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 14:45
2 MIN
 Interviu cu norvegianul-albanez de la Poli: Nu-mi plac sarmalele. Viaţa e ieftină la Iaşi

Mijlocașul Kamer Qaka, 22 de ani, a acordat un interviu pentru gsp.ro. Juncătorul de la Poli Iaşi spune că îşi doreşte să câştige suficient încât să-și ajute mama și tata, ambii pensionari în Norvegia.

Citiţi mai jos câteva declaraţii:

"Obiectivul imediat e să jucăm un fotbal bun şi să ajungem în play-off. Sperăm să mergem cât mai mult şi-n Cupa României. Nu ştiu până la ce nivel voi urca în fotbalul european. Oricine visează să joace în Champions League, însă eu mă bucur în acest moment de prezent. Doar Dumnezeu ştie ce va fi.

Mă simt fericit la Iaşi, sunt tratat bine”.

“Fotbalul din România e mult mai serios decât cel din Norvegia. Aici, dacă pierzi un meci, ţi se spune direct ce n-ai făcut bine. Acolo e mai poezie, nu se face atâta caz. Mie îmi place critica, în România mă pot exprima mai bine în fotbal, fiindcă vreau să fac ceva cu cariera mea".

“Stau la Iaşi cu soţia mea şi cu câinele meu. Ne uităm la multe filme, mai rar ieşim în oraş, vorbesc cu familia pe Facetime. Iașul e un oraş superb, cu oameni de treabă. Fetele din Iaşi? Da, sunt drăguţe, însă nu vreau să vorbesc despre ele fiindcă m-ar omorî soţia! Nu le-am văzut prea bine că nu stau să mă holbez după ele.”

“Mâncarea românească e OK. Ciorba cu vită e preferata mea. În rest, nu am încercat prea multe, întrucât nu mănânc porc. O singură dată am mâncat sarmale, mi s-au părut grase şi n-o să mai gust.”

"Îmi place că e ieftină viaţa în România, în Norvegia sunt nişte preţuri de nu-ţi vine să crezi!”

Citiţi interviul complet pe gsp.ro

Comentarii