L-a iertat pe cel care l-a împuşcat cu bile

miercuri, 15 ianuarie 2020, 02:50
1 MIN
 L-a iertat pe cel care l-a împuşcat cu bile

Tânărul împuşcat luni seara în parcarea din complexul Carrefour Era şi-a iertat agresorul. Cel care l-a împuşcat în faţă cu pistolul cu bile, un tânăr în vârstă de 27 de ani, este cer­cetat doar pentru tulburarea li­niştii şi ordinii publice deoarece victima sa nu a depus plângere la poliţie, caz în care ar fi fost cercetat pentru infracţiunea de vătămare corporală. 

Atitudinea victimei este de neînţeles, în condiţiile în care în urma împuşcăturilor a căpătat mai multe leziuni pe corp, respectiv pe faţă şi abdomen. Întâmplarea a avut loc luni, în jurul orei 21, atunci când victima, un tânăr în vârstă de 23 de ani, împreună cu prietena lui ieşeau din complexul Era şi se îndreptau spre autoturismul parcat.

În acel moment, perechea de tineri s-a întâlnit cu fostul iubit al fetei, iar câteva cuvinte aruncate s-au transformat într-un conflict. Fostul iubit al fetei a scos un pistol cu bile şi a tras de mai multe ori în direcţia tânărului de 23 de ani, apoi a fugit cu un autoturism Alfa Romeo. Acesta a fost invitat câteva ore mai târziu să se prezinte la Poliţie, unde a dat declaraţii despre cele întâmplate. „Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la împrejurările producerii evenimentului“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii