La spitalul din Deva a fost instalat un manager militar. Ce spune ministrul Sănătăţii

miercuri, 08 aprilie 2020, 11:39
1 MIN
 La spitalul din Deva a fost instalat un manager militar. Ce spune ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că a instalat manager militar la spitalul din Deva, unde situaţia este dificilă, dar nu ca cea de la Suceava. ”Nu există circuite, iar cele care există nu sunt respectate”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, la ieşirea din sediul Prefecturii Hunedoara, că a decis instalarea unui management miliar la spitalul din Deva. ”Am instalat manager militar la spitalul din Deva. Nu există circuite, iar cele care există nu sunt respectate. Avem de făcut o muncă, care trebuie să înceapă cu personalul medical”, a spus Tătaru, apreciind că situaţia de la Deva este dificilă dar nu la fel ca la Suceava.

Tătaru va vizita spitalul. Managerul Spitalului Judeţean Deva, Silviu Didilescu, numit în funcţie în urmă cu câteva zile, cât şi directorul medical, Claudiu Antal, au demisionat, marţi, din funcţii. Spitalul din Deva se află în carantină, după ce mai mulţi medici, asistente şi infirmiere s-au infectat cu noul coronavirus.

 

 

 

 

Comentarii