Lucrările de construcție la Spitalul de Copii se opresc pentru două luni: se face instalaţia electrică

miercuri, 08 iunie 2022, 01:50
1 MIN
 Lucrările de construcție la Spitalul de Copii se opresc pentru două luni: se face instalaţia electrică

Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” a ajuns în faza execuției unor lucrări complementare de instalații electrice. În calitate de autoritate contractantă, Consiliul Județean a alocat 2,65 milioane de lei, precizând că „lucrările care fac obiectul prezentei proceduri de atribuire nu reprezintă un obiectiv de investiții de sine stătător, ci completări ale categoriilor de lucrări aferente obiectelor incluse în obiectivul de investiții «Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași»”. 

Anunțul de licitație precizează de asemenea că, pe parcursul celor 60 de zile cât este prevăzut să aibă loc realizarea instalației electrice, „va sista lucrările de reabilitare în desfășurare, pentru asigurarea frontului de lucru, având în vedere că lucrările de refacere a finisajelor în urma intervențiilor sunt cuprinse în contractul de lucrări aflat în derulare”.

Ofertele vor fi evaluate în funcție de componenta funanciară (90 la sută din punctaj) și de perioada de garanție (minim 5 ani, 10 la suntă din punctaj pentru 8 ani și peste). Sursa de finanțare pentru acest segment de lucrări este asigurată din fonduri europene, bugetul de stat și bugetul propriu. Ofertele sunt așteptate până pe 11 iulie. 

Comentarii