Luna iunie a adus trei zboruri directe către cele mai frumoase destinații din Grecia

luni, 21 iunie 2021, 11:53
2 MIN
 Luna iunie a adus trei zboruri directe către cele mai frumoase destinații din Grecia

Luna iunie a adus trei zboruri directe către unele dintre cele mai frumoase destinații din Grecia: SKIATHOS (cu Tarom, din 12 iunie), SANTORINI (cu Wizz Air, din 13 iunie), HERAKLION (cu Aegean Airlines – din 14 iunie și cu Tarom – din 16 iunie).

În acest sezon aveți zboruri charter de pe Aeroportul Iași spre insula grecească SKIATHOS, locul perfect pentru o vacanță de neuitat.

Cursa este operată compania Tarom, în parteneriat cu agenția AeroVacanțe, în fiecare zi de sâmbătă până la data de 18.09.2021, astfel:

  • Skiathos – Iași: ora sosirii – 19:40
  • Iași – Skiathos: ora decolării – 20:20

Începând cu data de 26 iunie 2021, orele de operare spre noua destinație vor fi:

  • Iași – Skiathos 13:40 – 15:15
  • Skiathos – Iași 11:20 – 12:55

Tarifele pentru un sejur turistic în Skiathos încep de la 199 euro/persoană și includ: transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică.

Skiathos este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și ape curate, peisajele spectaculoase și preparatele tradiționale pline de savoare. Cu străzi înguste încântătoare, orașul Skiathos își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, taverne cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică occidentală și grecească.

De pe Aeroportul Iași ai zboruri directe și spre insula grecească SANTORINI!

Cursa sezonieră Iași-Santorini este operată de compania Wizz Air în fiecare zi de miercuri și duminică, până la finalul lunii septembrie 2021.

Santorini se transformă într-un adevărat spectacol în orice moment al zilei – lumina soarelui și albastrul hipnotizant al Mării Egee se îmbină spectaculos peste casele tradiționale albe și domurile albastre ale bisericuțelor pe care le găsești la orice pas. Într-un cuvânt, un loc magic cu peisaje și plaje spectaculoase, orașe antice, restaurante sofisticate și taverne cu preparate ce te îmbie cu toate aromele.

Dacă alegi Grecia ca destinație de vacanță în această vară, află că de la Aeroportul Iași ai zboruri charter spre HERAKLION operate de compania Aegean Airlines în fiecare zi de luni și cu operatorul Tarom în fiecare zi de miercuri.

Heraklion este recomandat pentru relaxare dar și pentru distracție, fiind o zonă extrem de populară și apreciată de turiști pentru monumentele sale antice, plajele cu nisip fin, apele cristaline și preparate tradiționale extrem de gustoase.

Cumpără-ți din timp un pachet cu servicii complete de la agențiile de turism partenere și bucură-te de momente de neuitat într-un loc însorit și plin de culoare!

Heraklion este cel mai mare oraș din insula Creta și cea mai populară regiune, fiind împânzit de monumente istorice care atrag mulți turiști, dar și de plaje cu nisip fin și apă cristalină.

Aflați amănunte de pagina de Facebook a Aeroportului din Iași.

Comentarii