Lunga listă cu pomeni lăsată moştenire de către Firea la primăria capitalei

luni, 23 noiembrie 2020, 10:27
1 MIN
 Lunga listă cu pomeni lăsată moştenire de către Firea la primăria capitalei

De la indemnizaţii pentru persoanele cu dizabilităţi, fără accesibilizarea oraşului, la vouchere pentru biciclete, în absenţa pistelor. Aceasta e moştenirea pe care a lăsat-o în urmă Gabriela Firea în Capitală. În 28 octombrie, cu o zi înainte ca Nicuşor Dan să depună jurământul ca primar general al Capitalei, Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB) anunţa că nu mai are bani să plătească indemnizaţia adulţilor cu dizabilităţi, în valoare de 500 de lei. 

Probabil că acesta a fost ultimul joc de culise al Gabrielei Firea cu indemnizaţia, pe care a folosit-o politic pentru a doua oară. Prima oară s-a întâmplat în martie, în plină stare de urgenţă: aceeaşi Asistenţă Socială anunţa că va suspenda ajutorul, pentru că banii ar trebui să meargă către gestionarea pandemiei de coronavirus.

Atunci, Gabriela Firea spunea că Primăria nu primeşte fonduri de la Guvernul PNL şi că nu mai are bani. Până la urmă, a dat înapoi, pe fondul criticilor.  Acum însă, a asistat de pe margine la un val de înjurături la adresa lui Nicuşor Dan, din partea oamenilor speriaţi că rămân fără cei 500 de lei.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

Comentarii