Mai multe străzi sunt închise traficului rutier în Iaşi pentru desfăşurarea unei competiţii de automobilism

sâmbătă, 16 septembrie 2023, 09:47
1 MIN
 Mai multe străzi sunt închise traficului rutier în Iaşi pentru desfăşurarea unei competiţii de automobilism

Mai multe străzi sunt închise traficului rutier în municipiul Iaşi, fiind rezervate desfăşurării unei competiţii de automobilism sportiv.

Este vorba de perimetrul Podu-Roş, bulevardul Regele Ferdinand (malul stâng al Bahluiului) până în dreptul podului pietonal, stradela Sf. Andrei. Pe străzile Sf. Andrei şi Palat se circulă normal.

Pentru al 4-lea an consecutiv, cele trei campionate organizate de GT Auto Club Sportiv (Îndemânare Auto, Super Slalom şi Vehicule Electrice), desfăşurate sub autoritatea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, revin la Iaşi, cu AutoArt şi Primăria Municipiului Iaşi în calitate de gazde.

Evenimentul de referinţă din peisajul automobilistic autohton va reuni la start un număr mai mare de piloţi, comparativ cu cel din anii trecuţi.

Astfel, Trofeul Iaşi a devenit una dintre cele mai spectaculoase etape ale CNIA-CNSS-CNVE, un eveniment mult aşteptat atât de piloţii participanţi, cât şi de public ieşean.

În cadrul penultimei etape din acest sezon competiţional, piloţii vor trebui să dea dovadă de multă măiestrie şi echilibru, într-o luptă foarte strânsă, pentru a obţine o poziţie cât mai bună în clasamentul anual, pe grupe, clase, Open şi echipe.

Programul Concursului: 

  • sâmbătă, 16 septembrie

ora 11:00 – 20:00, antrenamente libere

  • duminică, 17 septembrie

ora 10:00, antrenamente cronometrate
ora 13:00, manşele I şi II de concurs
ora 19:30, festivitatea de premiere

 

Comentarii