COMUNICAT DE PRESĂ

Maricel Popa: Partidul penalului Dan Barna a susținut partidul penalului Mihai Chirica

miercuri, 12 mai 2021, 19:08
2 MIN
 Maricel Popa: Partidul penalului Dan Barna a susținut partidul penalului Mihai Chirica

Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa: Sloganul Fără penali în funcții publice rămâne doar un mesaj de campanie. Realitatea este însă alta. Partidul penalului Dan Barna a susținut partidul penalului Mihai Chirica!

Votul pe proiectul de Buget al Iașului a scos la iveală o serie de aspecte care trebuie punctate:

  1. Consilierii social-democrați au dat dovadă de unitate și au rămas consecvenți unor principii de transparență, echidistanță și dialog enunțate încă de la început. Acest lucru este îmbucurător în perspectiva reformei pe care PSD a început-o la Iași. Vom continua să facem opoziție constructivă în Consiliul Local sacționând toate derapajele executivului și vom urmări îndeaproape implementarea amendamentelor aprobate, precum și a celorlalte proiecte propuse în beneficiul ieșenilor.
  2. Mihai Chirica nu a fost capabil să gestioneze relația cu Consiliul Local decât apelând la practici neortodoxe. Dacă tot a făcut apel la jurământ, de ce consilierul USR nu a votat de prima dată bugetul? Se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că inculpatul primar al Iașului nu este decât un vorbitor al principiilor. Faptele sale, însă, lasă loc multor interpretări și îl aduc mult mai aproape de zona penală în care DIICOT l-a poziționat deja.
  3. USR-PLUS se dovedește un partid neexperimentat, imatur care, cu bună știință și din pur politicianism, a pus în pericol funcționarea celui mai mare oraș al României, după Capitală. Oportunismul de care a dat astăzi dovadă unul dintre consilieri, cel mai probabil se va repeta și cu alte ocazii. USR-PLUS nu a arătat ca un partid pe care ieșenii să poată conta pe termen lung.

Am convingerea că Iașul merită mai mult decât acest circ generat de o pseudo-alianță PNL – USR-PLUS care funcționează doar pentru binele camarilei politice și nu al ieșenilor!  

Comentarii