Comunicat de presa (P)

Marius Bodea (deputat USR): Lovitură pentru mafia imobiliară din Iași! Instanța a anulat autorizația pentru un bloc construit ilegal de unul dintre sponsorii imobiliari ai primarului Chirica (P)

joi, 29 octombrie 2020, 15:58
3 MIN
 Marius Bodea (deputat USR): Lovitură pentru mafia imobiliară din Iași! Instanța a anulat autorizația pentru un bloc construit ilegal de unul dintre sponsorii imobiliari ai primarului Chirica (P)

„Decizia judecătorilor privind retragerea autorizației de construcție pentru blocul din str. Moldovei nr. 30 este o premieră și o binemeritată victorie pentru ieșenii nedreptățiți de administrația coruptă condusă de Mihai Chirica, și totodată o confirmare a adevărului pe care eu și echipa mea l-am apărat în repetate rânduri, dar pe care nicio instituție abilitată nu voia până acum să îl recunoască: faptul că politicieni corupți din CL și samsarii imobiliari, eternii susținători ai eternului pesedist Chirica, fac legea în acest oraș

(Detalii: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/marius-bodea-a-domnule-primar-mihai-chirica-poftiti-noi-dovezi-ale-existentei-mafiei-in-primaria-iasi-zona-de-urbanism-alegeti-demisia-dumneavoastra-ori-demiterea-tuturor-celorlalti-implicatia–176304.html).

Imobilul ridicat în zona Smârdan în 2017 este doar unul dintre nenumăratele cazuri de corupție petrecute în Iași în ultimii ani, când «băieții deștepți» au făcut ce și cum au vrut, transformând orașul într-o «junglă urbanistică» în toată «splendoarea» ei. Oamenii de aici s-au trezit cu un bloc nou la nici doi metri de ferestrele lor, fără să fi existat o consultare publică și fără să fie respectate articolele legale imperative, privând întreaga zonă de spaţii verzi, locuri de parcare, căi de acces, trafic echilibrat etc. În multe cartiere ale orașului s-a ajuns în această situație pentru că aceiași «băieți deștepți» nu au avut nicio emoție că într-o zi Justiția le va da o palmă dură și le va cere socoteală.

Azi, Tribunalul Iași le dă dreptate unor ieșeni care și-au văzut călcat în picioare dreptul la o viață normală, dar care au avut tăria și demnitatea de a lupta până la capăt cu caracatița imobiliară. Iar faptul că oamenii ajung să fie batjocoriți chiar de administrația orașului în care trăiesc, fiind nevoiți să-și caute dreptatea prin tribunale, arată cât de putred este acest sistem și cât de nociv poate deveni pentru viața fiecărui cetățean.

Dacă primarul pesedisto-penelist Mihai Chirica are nevoie de dovezi în plus că ceea ce face în orașul pe care îl conduce este o mare bătaie de joc înseamnă ori că e complet decuplat de realitate, ori că nu îi pasă deloc de soarta ieșenilor. 

Noi, cei din Alianța USR PLUS, suntem «mâna de fier» în Consiliul Local și nu vom permite ca anomaliile încurajate de Chirica și acoliții săi să ne distrugă în continuare orașul. Integritate, transparență, competență – acestea sunt «armele» pe care le vom folosi pentru a opri orice încercare de dezmăț pe spatele ieșenilor“.

Marius Bodea, Deputat al Uniunii Salvați România

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii