Marius Dangă: Îmi doresc să revin la conducerea Organizației Municipale Iași a PNL!

duminică, 20 iunie 2021, 10:59
2 MIN
 Marius Dangă: Îmi doresc să revin la conducerea Organizației Municipale Iași a PNL!

Marius Dangă și-a declarat public intenția de a reveni în fruntea Organizației Municipale PNL Iași. Într-o postare pe Facebook , el dă ”chemarea” pentru 27 iunie.

Vă prezentăm postarea lui Marius Sorin Dangă:
 
 Îmi doresc să revin la conducerea Organizației Municipale Iași a PNL!
Împlinesc anul acesta 20 de ani de când sunt parte a echipei PNL din Municipiul Iași. Cu suișuri și coborâșuri, cu mai bune sau mai rele, am fost în mijlocul liberalilor ieșeni implicat în a construi un proiect politic ambițios, menit să modeleze destinul orașului nostru.
De departe, cea mai onorantă poziție cu care colegii mei m-au însărcinat a fost aceea de președinte al Organizației Municipale a PNL Iași din perioada 2014-2015. Am demarat atunci, alături de inimoasa echipă aleasă liber în cadrul unei Adunări Generale spectaculoase, un amplu proces de construcție și modernizare organizațională în paralel cu gestiunea fuziunii PNL cu PDL. 
 
Din păcate, în 2015, Centrul a decis că nu avem dreptul să ne alegem liber soarta și candidații, forțând un experiment. Nu a mers. În urmă au rămas frânturi din ceea ce era Organizația Municipală a PNL Iași, formată din fuziunea a doua dintre cele mai puternice organizații care au existat în viața politică ieșeană: PNL și PDL.
 
Pentru că mi-e dor de acele vremuri, vreau să redăm organizației strălucirea. Dar asta nu se poate face decât dacă mulți dintre cei care cred în soluția liberală pentru construcția și modernizarea societății ni se vor alătura.
Pentru început apelez la membrii PNL, activi sau mai puțin, să vină alături de organizație și să participe la CCL-ul din 27 iunie. Iar cei dornici de treabă, să candideze!
Mâine, în ultima zi de depunere a candidaturilor, voi fi la sediu în jurul orei 13.00, pentru a-mi oficializa candidatura la funcția de președinte al PNL Municipiul Iași. 

Comentarii