Maşina din care a fost aruncat tânărul care a murit pe stradă este dată în urmărire

duminică, 11 martie 2018, 18:57
1 MIN
 Maşina din care a fost aruncat tânărul care a murit pe stradă este dată în urmărire

Poliţiştii din Argeş au instituit filtre pe mai multe tronsoane de drum din judeţ pentru identificarea unui autoturism din care, duminică după-amiază, a fost coborât un bărbat care la scut timp a murit pe stradă. Bărbatul decedat avea 28 de ani şi era cunoscut ca fiind consumator de droguri.

Echipaje de poliţişti din cadrul IPJ Argeş caută, duminică, un autotrurism din care a fost coborât un bărbat inconştient, care la scurt timp a murit pe stradă, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Argeş pentru News.ro. Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16.00, pe o stradă din cartierul Teilor din muncipiul Piteşti. Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

Comentarii