Mii de români se plâng că li s-au băgat în cap microcipuri şi le aud cum zornăie!

marți, 26 mai 2020, 07:00
2 MIN
 Mii de români se plâng că li s-au băgat în cap microcipuri şi le aud cum zornăie!

* Prin anii '90 am avut vecin un moş care, când s-a tras cablu TV, tăia firul seară de seară, fiindcă ştia el că prin cablu intră necuratu' în bloc; oameni ca el trăiesc şi azi printre noi: sunt mai mulţi, fiindcă şi numărul fenomenelor pe care nu le înţeleg, dar despre care îşi dau cu părerea, a crescut. Adevărul adevărat, nu oficial, despre unii dintre ei, doar în cele ce urmează!

* Am stat de vorbă cu o babă comerciantă de borş de casă natural, care ne-a explicat de ce îl urăşte pe Bill Gates: "Mămăică, Gheiţ numa rele face în lume! Şi mie, femeie bătrână, câte necazuri mi-a adus! Şi în 2007, cu Vista, şi anul ăsta, după actualizarea de securitate KB4524244, când am fost nevoită să reinstalez Windows 10!".

* Sute de pensionari fără măşti, convinşi că lumea e condusă din umbră de Bill Gates, au manifestat în mai multe pieţe ale patriei; pe pancartele lor scria "Vrem Linux!".

* Mai mulţi cetăţeni de bine din întreaga ţară cer să nu li se mai ia temperatura de pe frunte cu aparatul ăla, fiind siguri că, la lumina care iese din el, li se vede creierul, cât este de mic şi de neted.

* Alte mii de compatrioţi sunt convinşi că aparatele de termoscanare le implantează microcipuri în cap: "Mie mi-au făcut cu aparatul de câteva ori, la supermagazin, şi de fiecare dată mi-au băgat câte un cip. Când scutur din cap le şi simt cum zornăie!", ne povesteşte, speriat, unul dintre ei.

* Un adept al teoriei conspiraţiei, pensionar, se plânge: "Şi mie mi-au pus microcip! Oculta Mondială mă spionează pe mine şi pe tovarăşii mei, să ştie când merg la WC, când ies la aprozar, cât beau şi când mă uit la Antena 3, că altceva nu fac toată ziua! Soros şi Bill Gates cunosc acum totul despre mine!".

* În ultimul week-end au manifestat şi sătenii din Consumatori; ei cer să nu li se mai ia temperatura pe frunte, ci normal, cu termometrul de vârât în dos: "Îl dezinfectăm cu rachiu, că este! Contează să nu ne bage nimeni ceva în cap! Dacă trebuie, totuşi, să ne marcheze, mai bine să ne capseze cercei în urechi, ca la oi!", spune primarul.

* Un domn respectabil ne-a împărtăşit părerea lui despre soacră-sa, participantă la toate manifestaţiile împotriva vaccinării şi termoscanării: "Sincer, eu chiar aş dori să-i bage un microcip în creier, poate se mai potoleşte! Ar fi şi singura chestie inteligentă din capul ei, deşi e vorba despre inteligenţă artificială!".

Comentarii