Comunicat de presa

Mircea MANOLACHE – Președinte COTAR Iași: „Este momentul sa acționăm, nu trebuie să dormim, prețurile la gaze, electricitate si combustibil au luat-o razna! (P)

joi, 03 martie 2022, 10:00
3 MIN
 Mircea MANOLACHE – Președinte COTAR Iași: „Este momentul sa acționăm, nu trebuie să dormim, prețurile la gaze, electricitate si combustibil au luat-o razna! (P)

Buna dimineata, dragii mei!

De unde am plecat și unde am ajuns noi ca popor? Fraților este  momentul sa acționăm, nu trebuie sa dormim, prețurile la gaze, electricitate si combustibil etc. au luat-o razna!

Vreau sa citiți concluzia unui prieten susținuta de mine, sper și de dumneavoastră! Romania in 1989 era o țara independenta din punct de vedere economic, financiar și politic. Nu mai avea de plătit tribut nimănui, bugetul de stat înregistra un excedent de 300 miliarde de lei, iar statul roman avea de încasat 2,5 miliarde de dolari din credite  externe, acordate unor tari.

Astăzi România înregistrează o datorie de 120 de miliarde de EURO, suntem o țara de mâna  a doua, prin care statul de drept împarte suveranitatea și independența cu UE și NATO, printr-o partajare atributiva dictata prin așa-zise decizii strategice numite ”recomandări“ venite de la Bruxelles și Washington, compusă din fel de fel de “comisari europeni“ si “birocrati” școliți de intelligence-ul american, in timp ce conducătorii politici romani “stau in genunchi “supuși si ascultători si semnează înțelegeri numai de ei știute.

Mai rău de atât nu se putea! Romania de azi, umilita si supusa, este:                                      

  • Deposedată de dreptul suveran de a fructifica exploatarea resurselor naturale in beneficiul cetatenilor sai.
  • Vitregita de dispariția economiei naționale si implicit a locurilor de munca.
  • Expropriată  de pământurile strămoșești si pădurile seculare.
  • Exportatoare sau ofertantă de forța de munca prost plătită de către marile corporații.
  • Năpăstuită de sistemul bancar străin, avar si acaparator al pieței  interne.
  • Îmbolnăvita de un sistem de sănătate dezorganizat si corupt, de un sistem farmaceutic nemilos si îmbogățit peste măsura.
  • Decăzută educațional din cauza interferențelor si ideilor neomarxiste cu nepriceperea miniștrilor învățământului.
  • Corupta tot mai frecvent si mai acerb de către poliția politica reînviată cu imaginea si puterea unui monstru.
  • Timorata de imixtiunile unor ambasadori străini care fac lobby pentru corporații sau trasează recomandările statale.
  • Atacată de mijloacele media aservite .

Asupra României s-au abătut o serie de  nedreptati, parca predestinate care se răspândesc cu târie asupra vieții romanilor.

Tara este INROBITA  de prețurile practicate de distribuitorii străini de energie, gaze si combustibil sau de cele practicate de marile lanțuri comerciale.
Eu îmi permit sa va întreb cât mai îndurăm, cât mai așteptăm, cat mai suportam si de ce, dragi romanii, nu-l întrebam pe președintele României, de ce își bate joc de România si romani?

Constituția României, garantează.

Articolul 47 
Nivelul de trai 

(1) Statul este obligat sa ia măsuri  de dezvoltare economică si de protecție socială , de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent.

Dragii mei, închei prin a va spune ca drepturile noastre ca romani sunt garantate prin CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, așa ca tot in baza Constituției putem sa ne cerem drepturile si să-i îndepărtăm de la putere ,pe cei care nu respecta legea, așa ca va anunt pe aceasta cale ca trebuie sa iesim in strada cu mic cu mare.

FACTURILE LA GAZ ȘI ENERGIE SUNT INSUPORTABILE, nu achitați aceste facturi, nu avem notificări, nu am fost anuntați de majorarea lor.

Împreuna reușim!

MIRCEA MANOLACHE – PREȘEDINTE COTAR IAȘI

Comentarii