Moţi a comis-o la bulgari

vineri, 19 iulie 2019, 01:43
2 MIN
 Moţi a comis-o la bulgari

Ludogoreţ a ratat calificarea în turul II preliminar iar Moţi a fost eliminat în final. CFR va juca în continuare cu Maccabi Tel Aviv

 

 

Ludogoreţ, echipa românilor Cosmin Moţi, Dragoş Grigore şi Claudiu Keşeru, a fost eliminată, miercuri, din Liga Campionilor. Campioana Bulgariei a pierdut şi meciul retur din turul 1 preliminar, de acasă, contra lui Ferencvaros, scor 2-3, iar maghiarii s-au calificat cu 5-3, la general. Meciul a debutat cum se nu putea mai rău pentru campioana ultimelor opt ediţii de campionat din Bulgaria. Haratin şi Skvarka au punctat în minutele 17 şi 21, iar misiunea calificării a devenit tot mai dificilă. Terziev a redus din diferenţă în minutul 24, iar Swierczok a ratat un penalty cinci minute mai târziu, după ce a încercat o execuţie în stilul „Panenka”. După pauză, Claudiu Keşeru a fost introdus pe teren, însă tot maghiarii au înscris. Nguen a dus scorul la 3-1 în minutul 48, iar scorul final, 3-2 pentru campioana Ungariei, a fost stabilit de autogolul lui Heister, din minutul 69. Cosmin Moţi a fost eliminat direct după o intervenţie foarte dură asupra unui adversar la mijlocul terenului, din minutul 82. Astfel, după 2-1 în tur pentru Ferencvaros, maghiarii s-au impus şi la Razgrad, iar campioana Bulgariei a fost eliminată. La gazde, Dragoş Grigore nu a fost inclus în lot.

CFR Cluj va întâlni, la 24 iulie, de la ora 21.00, formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Retrurul este programat la 30 iulie, de la ora 20.00, la Netanya.

Programul manşei I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor este următorul: Viktoria Plzen – Olympiakos Pireu; Saburtalo (Georgia) – Dinamo Zagreb, PSV Eindhoven – FC Basel, The New Saints (Ţara Galilor) – FC Copenhaga, Sutjeska Niksic (Muntenegru) – Apoel Nikosia (marţi), BATE Borîsau – Rosenborg Trondheim, Ferencvaros Budapesta – FC Valetta (Malta), FC Maribor – AIK Stockholm, CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, Crvena Zvezda Belgrad – HJK Helsinki, Celtic Glasgow – Kalju (Estonia), Dundalk – Qarabag (Azerbaidjan).

Comentarii