Motivul incredibil al crimei de la Spitalul din Neamţ: Invidios pe succesul soţiei

marți, 14 ianuarie 2020, 19:57
1 MIN
 Motivul incredibil al crimei de la Spitalul din Neamţ: Invidios pe succesul soţiei

Sebastian Patriche, acuzat de uciderea soţiei sale, director medical al Spitalului Judeţean Neamţ, a fost audiat, marţi, la Parchet, exact în ziua în care Anca Patriche era condusă pe ultimul drum.

După săvârşirea crimei, pe 10 ianuarie, lui Sebastian Dumitru Petrache nu i-a putut fi luată o declaraţie completă deoarece era afectat psihic, stare în care a intrat în momentul când a realizat consecinţele faptei.

Altfel a stat situaţia astăzi, când acuzatul a detaliat în ceea ce priveşte crima. Din depoziţiile lui Dumitru Patriche, care are 50 de ani, rezultă fără echivoc premeditarea omorului şi mobilul. Acuzatul a declarat că era invidios pe faptul că soţia se realizase profesional, victima obţinând pe 8 ianuarie 2020 funcţia de director medical şi era profesor la Şcoala Postliceală Sanitară din Piatra Neamţ.

În baza acestor declaraţii, concluzia a fost că făptaşul s-a decis să comită crima în doar două zile, adică de la data când s-a anunţat câştigătorul examenului de conducere la spital. Alt motiv al infracţiunii a fost şi divorţul intentat de soţie, în toamna anului trecut, din cauza firii violente a bărbatului.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro

Comentarii