Movilă a organizat la Iași un simulacru de alegeri. Ce zice șeful real al PMP Iași

sâmbătă, 25 iunie 2022, 11:35
2 MIN
 Movilă a organizat la Iași un simulacru de alegeri. Ce zice șeful real al PMP Iași

Petru Movilă, fostul șef al filialei PMP Iași organizează astăzi alegeri in filială, deși a fost dat afară din partid de către noul șef, Cristian Diaconescu.

Movilă l-a chemat la Iași și pe Eugen Tomac, fostul președinte al partidului. Zilele trecute, o decizie a judecătorilor cu privire la apartenența partidului a aprins spiritele în ambele tabere, atât la nivel național cât și la nivel local. "Simpla decizie a judecătorilor, care deși nu este definitivă, a produs o euforie bahică în gruparea lui Tomac – Movilă. Lucrurile nu sunt tranşate, iar soluţia de zilele trecute nu este o victorie a grupării Tomac, întrucât decizia ”nu determină validarea congresului şi modificarea menţiunilor din Registrul Partidelor”, a precizat liderul PMP Iaşi, Adrian Acostoaiei (FOTO).

Acesta a precizat că este vorba doar despre o încheiere a instanţei şi că aceasta va fi atacată. ”Este o încheiere ce va fi atacabilă atât din perspectiva respingerii cererilor de intervenţie cât şi din cea a fondului. Termenul este de 30 zile pentru apel, iar procesul poate dura luni de zile. Nu vă încredeţi în mesajele care distorsionează adevărul. Cu atât mai mult cu cât există două dosare în ceea ce priveşte organizarea şi desfăşurarea congresului. Este o încheiere nu o decizie. Încheierea instanței nu produce efecte în sensul validării congresului sau a modificării mențiunilor din Registrul Partidelor”, a explicat Acostoaiei.

CITIȚI și: Petru Movilă a fost dat afară din PMP, anunță la Iași Diaconescu VIDEO

Comentarii