Multe şi mărunte: Casillas a făcut infarct

joi, 02 mai 2019, 01:43
4 MIN
 Multe şi mărunte: Casillas a făcut infarct

 

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct, ieri, la antrenamentul echipei FC Porto. Lui Casillas i s-a făcut rău în timpul antrenamentului, fiind transportat la spitalul CUF Porto.  Gruparea FC Porto a anunţat pe site-ul oficial, că Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată. Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital. El nu va mai juca în acest sezon. Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

Neagoe pleacă de la Sepsi

Patronul clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, ieri că a discutat cu antrenorul Eugen Neagoe, apreciind că a venit momentul despărţirii de acesta. “Mâine spun mai multe. Cred că e timpul să facem o schimbare la conducere. Nu ştiu unde este căutat Neagoe, dar cred că este momentul să ne despărţim. În ultimele 13 meciuri am marcat doar patru goluri, adică mai mult decât puţin.Cine ne-a prins, ne-a bătut, în afară de Viitorul, care a venit cu echipa a doua. Mai mult ca sigur vom aduce un antrenor român”, a declarat Laszlo Dioszegi la Digisport. Echipa Sepsi ocupă ultimul loc, al şaselea, în play-off-ul Ligii I, după şapte etape, cu 20 de puncte.

 

Tamaş rămâne în arest

Gabriel Tamaş (35 de ani) primeşte încă o veste proastă. Va rămâne în arest la domiciliu în Israel, după ce a fost prins conducând cu 205 km/oră sub influenţa băuturilor alcoolice. Asta înseamnă că sezonul din Israel s-a încheiat pentru Gabi Tamaş, care nu va prinde ultimele două etape din campionat ale celor de la Hapoel Haifa, împotriva celor de la Maccabi Petach Tikva (acasă), respectiv Ashdod (deplasare). Fundaşul român se află în arest de mai bine de o lună, iar în primele şapte zile a fost reţinut preventiv de poliţia din Israel.

Ţucudean n-are probleme la inimă

Oficialul celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a lămurit situaţia lui George Ţucudean, atacantul şi golgeterul campioanei României. Acesta nu a fost inclus în lot pentr partida cu Viitorul, încheiată cu victoria echipei lui Dan Petrescu, scor 3-1. Mara spune că acesta ar fi suferit o mică accidentare la coapsă, şi că problema sa la inimă nu ar fi recidivat: “Nu are palpitaţii, a avut o mică recidivă. Eu vă spun ceea ce am de spus. Asta este problema pe care ne-a transmis-o doctorul după antrenament, vom vedea de mâine la antrenament dacă va intra normal, se va face un RMN. Nu are probleme la inimă”, a spus oficialul  CFR

 

Cel mai tânăr căpitan

Fundaşul formaţiei Ajax Amsterdam Matthijs de Ligt a devenit cel mai tânăr căpitan de echipă al unei semifinaliste din Liga Campionilor. De Ligt a fost la Londra căpitanul “lăncierilor” la 19 ani şi 261 de zile şi şi-a condus impecabil compartimentul defensiv şi echipa la meciul tur cu Tottenham. Formaţia Ajax Amsterdam a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), echipa Tottenham Hotspur, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

 

Incidente la Barcelona

Poliţia a reţinut, marţi, şase suporteri ai echipei Liverpool, în urma incidentelor care au avut loc la Barcelona, înaintea partidei tur din semifinalele Ligii Campionilor. Circa 500 de fani ai echipei Liverpool au petrecut, marţi, în Placa Reial din Barcelona, unde s-au produs mai multe incidente.  

Doi angajaţi ai unui hotel din zonă au fost agresaţi şi au avut nevoie de asistenţă medicală, iar alte două persoane au suferit contuzii, una dintre acestea din urmă alegându-se cu nasul spart. Mai multe persoane au fost aruncate în fântâna din piaţă.  Poliţia a intervenit, dar fanii englezilor au aruncat cu cutii de bere înspre forţele de ordine.

 

 

 

 

Comentarii