Negocieri cu Mihalache pentru prelungirea contractului

sâmbătă, 23 decembrie 2017, 02:43
2 MIN
 Negocieri cu Mihalache pentru prelungirea contractului

 

Evoluţiile foarte bune avute de fotbalistul CSM Poli în returul sezonului regulat i-au făcut pe şefii clubului să-i propună lui “Mache” sa continue

 

CSM Politehnica Iaşi lucrează în această perioadă la remanierea lotului de jucători. Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, a anunţat că despărţirile dorite vor fi realizate fără probleme: “După acordurile verbale obţinute de la Tiago şi Spătaru în legătură cu rezilierile contractelor pe cale amiabilă, ne-am înţeles şi cu Vremea în aceeaşi direcţie. Cu toţi trei vom oficializa încheierea colaborărilor după sărbători. L-am convins şi pe Moisi să meargă jumătate de an la Miroslava, sub formă de împrumut, pentru a mai căpăta experienţă, parafăm actele la începutul anului viitor”.

În ceea ce priveşte achiziţiile, nu s-a făcut niciun pas concret. “Suntem la faza de tatonări, pe multiple planuri, însă nimic nu este aproape de concretizare” a mai spus Ambrosie. Acesta a mai precizat că a demarat negocieri privind prelungirea contractului lui Ovidiu Mihalache, care expiră în vara lui 2018: “Alături de Cristea, care a făcut foarte multe pentru echipă sau Frăsinescu, Mihalache a dovedit că este unul din stâlpii echipei. A avut comportări foarte bune, este ieşean, îşi doreşte să nu mai plece de acasă. I-am propus să semneze un contract cu noi pentru încă un sezon, până în 2019. Sunt încrezător că lucrurile se vor rezolva”.

Singura mutare concretă apărută la CSM Poli în această iarnă este despărţirea de medicul basarabean adus în vară de agenţia de impresariat Fotbal Hebdo, Alexandru Buza. Acesta nu avea drept de a fi doctorul oficial al unei echipe în Liga I, astfel că la meciurile de campionat şi de Cupă stătea pe bancă Andrei Tohăneanu, cel care lucrase la formaţia ieşeană în sezonul trecut. Tohăneanu va rămâne din sezonul de primăvară singurul medic al CSM Politehnica.

Comentarii