Nicio contestaţie admisă la concursul de directori de şcoli

110 candidaţi au picat proba scrisă.

joi, 21 octombrie 2021, 01:50
1 MIN
 Nicio contestaţie admisă la concursul de directori de şcoli

Inspectoratul Şcolar a publicat rezultatele finale ale concursului susţinut pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ din judeţ. Nicio contestaţie depusă nu a fost acceptată, astfel că procedura merge mai departe pentru a întruni comisiile în faţa cărora candidaţii urmează să susţină interviul. 

Însă, la nivelul judeţului, concursul a fost unul care a pus probleme candidaţilor: din 382 de persoane care s-au înscris pentru proba scrisă, 11 nu s-au prezentat, 2 au solicitat să susţină proba în sesiunea specială care va avea loc pe 28 octombrie, iar 110 nu au reuşit să ia nota minimă, şapte. Un singur candidat s-a retras şi nu a mai susţinut proba scrisă.

Începând de astăzi, candidaţii care au promovat proba scrisă trebuie să îşi înregistrare opţiunile pentru unitatea la care candidează. În funcţie de opţiune, ei trebuie să depună documentele pentru unităţile care necesită avize suplimentare.

„Transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităţilor locale şi companiilor/universităţilor se va face în perioada 28 octombrie – 2 noiembrie. Perioada 2-10 noiembrie este prevăzută pentru constituirea comisiilor pentru proba de interviu, iar pe 12 noiembrie se va publica graficul de desfăşurare a interviurilor”, au transmis reprezentanţii ISJ. Interviul va avea loc în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie, iar pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale. În perioada 20 – 22 decembrie se vor emite deciziile de numire, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

Comentarii