Noua Mazda3, dragoste la prima vedere!

luni, 25 martie 2019, 10:52
2 MIN
 Noua Mazda3, dragoste la prima vedere!

Casa Auto a prezentat în premieră la Iași noua generație Mazda 3 și totodată noua viziune de design și cele mai noi tehnologii ale mărcii japoneze.

Noua Mazda3 este modelul care prezintă noua direcție Mazda, atât în ceea ce privește designul, cât și cele mai noi tehnologii. Compacta oferă încă de la echiparea de bază un pachet extins de dotări, echivalent unui nivel superior al generației anterioare.

Disponibil deocamdată în varianta hatchback, primele unități au fost deja comandate la Iași în cadrul evenimentului de lansare din weekend-ul trecut, organizat de dealerul Casa Auto.

Un mesaj puternic transmis de design

Designerii Mazda s-au angajat să proiecteze o mașină ca o operă de artă, iar rezultatul vorbește de la sine. Suprafața caroseriei produce reflexii line și continue, odată cu schimbarea luminii și peisajului. Încrezător și proaspăt, acest hatchback îndrăzneț insuflă o senzație de vitalitate, transformând mișcarea într-o formă de artă.

Dinamică a condului

Noua Mazda3 oferă o manevrabilitate și o dinamică a condusului uimitoare, cu ajutorul celei mai noi arhitecturi Skyactiv a vehiculului. Noua caroserie este mai rigidă și transmite energia mai eficient, și în plus, adaugă noi conexiuni față-spate care completează verticala.

Condus fără stres atunci când străzile sunt aglomerate

Suita de tehnologii de siguranță i-Activesense oferă protecție totală, una dintre funcții fiind sistemul de frânare intelligent pentru oraș (SCBS), sistem care utilizează senzori pentru a monitoriza continuu viteza ta și a vehiculelor din față.

Tehnologie. Control fără efort.

Noua îmbunătățire adoptată de Mazda este afișajul cu ecran lat de 8,8”, care oferă o funcționare simplificată și nu necesită decât utilizarea controlului afișajului central actualizat din centrul de comandă, dispus cu un sistem de ghidare intuitiv nou.

Mazda Connect

Sistemul Mazda de infotainment cu sistem audio Bose include 12 difuzoare, ce intensifică plăcerea condusului.

Pachet generos de dotări standard

Noua Mazda3 continuă să consolideze poziționarea premium Mazda, iar acest lucru se traduce printr-o echipare standard foarte bogată în materie de confort, tehnologii de siguranță și design. Una dintre cele mai importante noutăți tehnologice este sistemul Mild-Hybrid care captează energia rezultată din frânare, o stochează într-o baterie și apoi alimentează diferiți consumatori în momentul accelerării. Totodată, sistemul alimentează un motor electric care asistă motorul automobilului la plecarea de pe loc, un moment în care mașina beneficiază cel mai mult de acesta. Lista de dotări de bază include:

Prețul modelului de bază, cu un set extins de dotări, pornește de la 19.890 de euro (TVA inclus).
Echipa Mazda Iași îi așteaptă pe toți cei interesați să vadă și să testeze Noua Mazda3, în showroom-ul de la Casa Auto; de luni până sâmbătă, cu o programare prealabilă la tel: 0232 933.

 

 

 

 

Comentarii