Advertorial

Noul Volvo S60 prezentat, în seara aceasta, la Balul de la Castel

joi, 13 iunie 2019, 08:15
2 MIN
 Noul Volvo S60 prezentat, în seara aceasta, la Balul de la Castel

Noul Volvo S60 este sedanul sport care rescrie istoria condusului și va fi prezentat, în premieră națională la Iași, pe data de 13 iunie, la evenimentul caritabil Balul de la Castel.

În construcția Volvo S60, performanțele deosebite se întâlnesc cu tehnologia intuitivă, iar un șasiu sofisticat echilibrează confortul și controlul. De asemenea, alegerea modurilor de conducere te imersează într-o experiență dinamică. Interiorul este personalizat, în funcție de necesitățile tale – un loc în care tehnologia conectată, ușor de utilizat, se combină cu starea de bine pe care le pot oferi inovația și designul scandinav elegant.

Motoarele pe benzină avansate și cu greutate scăzută și motoarele hibride plug-in îți oferă accelerație responsivă. S60 te inspiră să conduci, șasiul său asigurând echilibrul între confort și control. Direcția precisă, eficientă, oferă sentimentul de conectare la drum. Suspensia față cu dublu braț triunghiular și suspensia spate integrală inovatoare ale mașinilor Volvo asigură o manevrabilitate precisă și mențin greutatea la minim, pentru o maximă agilitate.

S60 oferă posibilitatea alegerii modului de conducere, pentru personalizarea experienței în funcție de traseu sau de starea de spirit. Există trei setări implicite pentru motor, cutia de viteze automată, direcție, frâne și sistemul de control al stabilității, oferind un condus dinamic, confort, sau reducerea consumului de carburant și a emisiilor. Sau îți poți crea propria combinație, cu modul individual. La modelele plug-in hibride, este disponibil și modul AWD (tracțiune integrală).

Masina poate fi testată începând cu data de 14 iunie, la showroom-ul Volvo din Iași – Premium Nordic Cars.

Echipa Volvo organizează un weekend de porți deschise în perioada 14-17 iunie, ocazie cu care poate fi testat noul model al gamei Volvo – S60, cât și întreaga gama de SUV-uri: XC 40, XC 60, XC 90.

Înscrierile la test drive pot fi făcute accesând link-ul: https://iasi.volvocarsdealer.ro/test-drive

Comentarii