Nţ, nţ: BMW cu caschetă şi girofar, başca răutăţi cu amante grăbite!

sâmbătă, 06 aprilie 2019, 01:50
3 MIN
 Nţ, nţ: BMW cu caschetă şi girofar, başca răutăţi cu amante grăbite!

Una uşurică şi vioaie pe azi, dacă tot e sâmbătă şi, deci, zi de uichend deja. 

Cică în ultima vreme unii colegi îl văd tot mai des pe domn colonel Grumaz Lan, şeful Ţaigherimii din Copou, mergând pe Păcurari cu girofarurile şi cu şofer personal în BMW-ul acela SUV al instituţiunii, maşina aia cu care subordonaţii ar trebui să-i alerge şi să-i prindă imediat pe şoferii golănaşi care nu opresc la semn sau fac pe nebunii. Imediat, evident, au şi apărut bârfele: ba că domn colonel se duce la cumpărături la Carrefour, ba că merge cu girofar că tocmai l-a convocat amanta să vină urgent.

Băi, ca să vedeţi ce rea mai e gura asta a satului din Ţaigheria din Copou: apăi ce amantă pe Păcurari vorbiţi voi acolo, răutăcioşilor amatori de fakenews? Voi nu ştiţi că însuşi domn colonel locuieşte în Păcurari, la bloc? Mergea şi omul, flămând fiind, la masă acasă; deh, şi voi acuma, gata, amantă, alea, alea… Nţ, nţ, nţ, că rea a mai ajuns lumea în ziua de azi, nţ, nţ…

Demoazele din politică, trimise de la Iaşi în surghiun în Germanica

Şi dacă tot, iaca, veni vorba de madame ori demoazele ale şefilor, haideţi să mai facem o observaţiune de bun simţ, tot în acest context fierbinte şi cu felinare roz. Oare cum se face, băi nene, că toate amantele astea care au dat de bucluc cu şefi cocalari la Iaşi au tulit-o cam spre aceleaşi zări din afara ţării?

Cum care? Păi, de-un par egzamplu, Alinuţa lui Jiji L’Amorozo este că a plecat imediat după tămbălăul cu procesul direct în Germanica, unde de altfel şi-a şi găsit jumătatea şi unde, din câte am auzit pe ici pe colo, e chiar fericită cu noul partener?

Şi de-un alt paregzamplu, secretara Brânduşica de la şuşălile naţionale cu care se dădea în bobâlci şeful Balalaicu, de-au ajuns şi de râsul târgului odată când fătuca a sunat la 112 să anunţe că a fost sechestrată de şef în maşină, în câmp, ei bine, nu vă spusei că şi fătuca asta s-a refugiat după scandal tot acolo, în Germanica? Of, of, of… Băiete, mai ad’ un rând, că urâtă mai e şi viaţa asta!

Iaca şi răutatea supremă, europarlamentosană!

Şi, în sfârşit, haideţi să trecem la un alt nivel, de parlamentari. Şi nu de oricare, ci de europarlamentari. Iaca ce scrie un umorist caţavenc, în revista Caţavencii, stimaţi telespectatori: „Un alt europarlamentar care nu va mai fi pe liste pe 26 mai e Daciana Sârbu. Soţia lui Victor Ponta. Nici n-ar mai avea rost să se regăsească pe liste, dacă nici Cătălin Ivan nu mai e. Dar nu asta voiam să spun. Nici Colin Powell nu e pe liste, dar Corina Creţu candidează.” Off, câtă răutate, băi nene, câtă răutate…

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii