O femeie s-a aruncat în gol din apartamentul părinţilor în zona Gării

luni, 17 septembrie 2018, 01:58
1 MIN
 O femeie s-a aruncat în gol din apartamentul părinţilor în zona Gării

Aceasta are 42 de ani şi era aseară în stare foarte gravă. A căzut pe o copertină. Nu se ştia motivul tentativei de suicid.

UPDATE: Femeia a decedat. Medicii nu au mai reusit sa faca nimic pentru ea.

TEXT INITIAL: O femeie în vârstă de 42 de ani s-a aruncat ieri la amiază în gol, de la etajul cinci al unui bloc situat pe strada Gării. Femeia a căzut pe o terasă situată la etajul unu al blocului în care locuia.

Femeia locuieşte împreună cu părinţii şi nu se ştia aseară care a fost motivul pentru care a încercat să se sinucidă. Mai multe persoane au sunat la numărul 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarce­rare şi unul de acordare a primului ajutor. Pompierii şi medicii au reuşit să o coboare pe femeie de pe terasă şi să o transporte la spital pentru a primi îngrijiri me­dicale.

Reprezentanţii Poliţiei au precizat că nu au aflat care a fost motivul pentru care femeia a apelat la acest gest.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul cinci al unui bloc din zona Gării. Persoana a fost transportată la spital, iar în acest caz sunt făcute cercetări“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. La închiderea ediţiei, starea acesteia era foarte gravă.

Comentarii