O gură de oxigen pentru Spitalul de Pneumoftiziologie

joi, 06 iulie 2023, 01:50
1 MIN
 O gură de oxigen pentru Spitalul de Pneumoftiziologie

Un singur spital ieşean din cele trei vizate pentru investiţii menite să crească siguranţa pacienţilor a suscitat interes la capătul unei licitaţii lansate cu o lună în urmă. 

Este vorba de proiectarea şi execuţia lucrărilor în cadrul proiectului „SIGUR FLUID IAŞI – Creşterea siguranţei pacienţilor din structuri spitaliceşti din judeţul Iaşi care utilizează fluide medicale”. Finanţată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, de investiţii ar urma să beneficieze Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva”, Spitalul de Pneumoftiziologie şi cel de Neurochirurgie.

Însă numai Spitalul de boli respiratorii a tras o ofertă, celelalte două loturi fiind anulate. Contractul pentru Pneumo are o valoare estimată de 2,71 milioane de lei. Oferta a venit din partea asocierii Fragar Trading (lider) – Medical Logistic Mall, iar Consiliul Judeţean are termen până în octombrie să o evalueze şi, dacă îndeplineşte criteriile, să atribuie contractul. Odată semnat, termenul de finalizare a proiectului de investiţii va fi de 7 luni. 

Comentarii