O nouă filă din jurnalul Rodianei: „Sunt dovada vie că SE POATE”

luni, 01 octombrie 2018, 08:24
1 MIN
 O nouă filă din jurnalul Rodianei: „Sunt dovada vie că SE POATE”

Andreea Rodiana, eleva din Iași care suferă de o formă rară de cancer, este aproape de finalul unui tratament dur. Ea a postat pe Facebook o nouă filă de jurnal din care avem cu toții de învățat.

"O alta fila in jurnalul meu…

Starea mea de sanatate este una mai buna, acum sunt la Vienna pentru al 12 lea ciclu de chimioterapie, care dupa cum stie toata lumea trebuia sa fie ultimul. Doctorii sunt foarte multumiti de rezultate, insa au dorit sa ma mai cheme pentru inca 2 sedinte, pentru a fi siguri ca toata situatia le sta sub control. (…)

Totusi, aceasta terapie nu a fost usoara, ci dimpotriva, a fost ingrozitoare… Radioterapia pe cat este de folositoare, pe atat este si distructiva: distruge celulele canceroase dar si pe cele bune, rezultate fiind arsuri atat interne cat si externe care in cazul meu nici macar acum, dupa o luna si jumatate nu s au vindecat. De asemenea au fost perioade in care doctorii mi au administrat calmante puternice pentru a-mi calma durerile, folosind perfuzii cu MORFINA. (…)

In tot acest timp mi am spus ca “suntem mai puternici decat credem” si ce sa vezi? sunt dovada vie ca SE POATE, poti sa invingi orice obstacol, poti sa iti creezi singur calea, trebuie doar sa te inarmezi cu rabdare, curaj si multa pozitivitate! A fost intr-adevar foarte greu si dureros, insa dupa orice furtuna apare soarele".

Citiți pe Facebook postarea integrală a Rodianei.

Comentarii