O zi plină de ghinion: Trei accidente ieri, unul mortal

marți, 16 iunie 2020, 01:50
2 MIN
 O zi plină de ghinion: Trei accidente ieri, unul mortal

Acesta a avut loc la Mirosloveşti. Lângă Iaşi, la Metro, unei dubiţe i-a sărit din mers una din roţile din faţă.

Zi neagră, ieri, pe şoselele din judeţ. Încă de dimineaţă, un şofer în vârstă de 75 de ani şi pasagera din dreapta au la spital după ce s-au izbit violent de un parapet aflat pe marginea drumului. Accidentul grav a avut loc în localitatea Şcheia, cei doi aflându-se într-un autoturism Dacia 1310. Drumul pe care circula autoturismul a fost asfaltat de curând, însă nu se ştie care a fost cauza accidentului.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Şcheia a avut loc un accident rutier cu victime. În urma cercetărilor, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat, şi nu se afla sub influenţa alcoolului, iar o femeia a fost încarcerată în urma coliziunii, ea fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Un alt eveniment rutier a avut loc în zona Metro, câteva ore mai târziu, unde o dubiţă Volkswagen căreia îi sărise o roată din faţă a făcut ca alţi doi şoferi să se lovească între ei. Dubiţa circula dinspre Iaşi către Leţcani. În urma incidentului, unul dintre şoferii care s-au atins a fost rănit la faţă, însă a refuzat transportul la spital.

Aproape de ora amiezei a avut loc un alt accident, din nefericire unul mortal. Accidentul a avut loc la Mirosloveşti, în apropiere de Paşcani, pe DN2. Şoferul unei dubiţe cu numere de Constanţa nu a acordat prioritate unei basculante încărcate cu balast. Cele două vehicule s-au ciocnit violent. Impactul a fost foarte puternic, iar şoferul dubiţei a decedat, coliziunea având loc chiar în dreptul portierei sale. 

 

 

 

 

Comentarii