Oltenii s-au distrat după pauză

miercuri, 31 octombrie 2018, 02:43
2 MIN
 Oltenii s-au distrat după pauză

CSU Craiova a întors rapid rezultatul cu echipa Turris Turnu Măgurele şi s-a calificat alături de Hermannstadt în sferturile de finală ale Cupei

 

 

AFC Hermannstadt şi CS Universitatea Craiova sunt primele echipe calificate, ieri, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Pe stadionul Transil din Târgu Mureş, formaţia sibiană pregătită de Vasile Miriuţă a fost  aproape de a reedita victoria cu scorul de 4-0 înregistrată în campionat în faţa FC Voluntari. A fost numai 3-0, de data aceasta. Sibienii au deschis scorul în prima repriză când Michael Jordan Nkololo a deschis scorul dintr-o pasă excelentă a lui Stoica (’38), dar şi cu largul concurs al portarului Moldovan. În partea a doua, Petrescu a transformat un penalty în min. 51, iar în ultimul minut, proaspăta achiziţie, ghanezul Kuca a stabilit scorul final, după ce Tsoumou a ridiculizat apărarea ilfoveană Reamintim că AFC Hermannstadt este finalista ediţiei trecute a Cupei, fiind învinsă de CS Universitatea Craiova în ultimul act.

Meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul (promovată în acest an în L3 sub denumirea de Voinţa Saelele) şi CSU Craiova a fost aşteptată cu nerăbdare. La pauză, scorul a fost 1-0 pentru echipa pregătită de Eric Lincar, după golul marcat de Fotescu (’32) la o eroare a apărării craiovene. Muştruluiţi în vestiar de antrenorul Devis Mangia, juveţii au luat meciul în serios şi au întors scorul în numai două minute, prin golurile lui Donkor (’49)  şi Bancu (’51). Apoi, Burlacu (’79) şi Cicâldău (’89) au stabilit scorul final de 4-1, semn că mai este mutl de muncit şi de cheltuit până la visul unei echipe din Teleorman în prima ligă. Şi dacă ne gândim că în timpul momentului de reculegere ţinut în memoria marelui Ilie Balaci, un nesimţit a înjurat zgomotos, poate că nu este nici momentul. Astăzi, se mai dispută meciurile CS Mioveni – Sepsi Sfântu Gheorghe (16:30); “U” Cluj – Astra Giurgiu (19:00) şi  Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj (21:45), iar mâine partidele AFK Csiksereda – Dinamo (19:00), Dunărea Călăraşi – FCSB (21:45).

 

Comentarii