Autorităţile din două judeţe, Iaşi şi Vaslui, au stat ca pe jar

Parcă a înghiţit-o pământul! O fată a sărit din tren în mers şi a dispărut

luni, 25 martie 2019, 02:58
2 MIN
 Parcă a înghiţit-o pământul! O fată a sărit din tren în mers şi a dispărut

Fata de 20 de ani era cu prietenul ei în tren, cu care se certa. La un moment dat, între Piciorul Lupului şi Ciurea, fata a sărit din vagon, în mers. S-a sunat la 112, dar fata nu a fost găsită nici până acum. Poliţia a suspendat căutările, după ce a vorbit cu familia fetei.

Tânăra de 20 de ani care a pus pe jar autorităţile din două judeţe ar fi teafără, spune Poliţia, după declaraţiile familiei. Aceasta ar fi luat legătura cu familia ei în cursul zilei de sâmbătă, şi ar fi trebuit să ajungă acasă în jurul orei 13. Tânăra ar fi sărit dintr-un tren aflat în mers, între staţiile ieşene Piciorul Lupului şi Ciurea, după o ceartă cu prietenul său.

„Poliţiştii din Negreşti, locul unde domiciliază tânăra, au mers la familia acesteia acasă, iar părinţii le-au spus că urmează să ajungă acasă. Aşadar, căutările acesteia au fost suspendate“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Împrejurările în care a dispărut tânăra sunt neclare. Vineri, la orele amiezii, tânăra se afla împreună cu prietenul ei într-un tren care circula pe ruta Iaşi – Buhăieşti – Roman, cu oprire prin Vaslui. Cei doi s-ar fi certat, iar la un moment dat fata ar fi sărit din tren, între staţiile Ciurea şi Piciorul Lupului.

Tânărul cu care se afla fata i-ar fi spus asta conductorului trenului, iar garnitura a oprit după un kilometru. Concomitent, băiatul a sunat la 112, iar un echipaj de la SMURD şi Poliţia au mers pe jos 7 kilometri, pentru a căuta fata rănită. Aceasta nu a fost găsită, însă.

Comentarii