Piaţa de weekend din parcarea de la Prefectură se redeschide mâine

vineri, 12 ianuarie 2018, 02:50
1 MIN
 Piaţa de weekend din parcarea de la Prefectură se redeschide mâine

Prima ediţie a evenimentului „La Târg“ se va des­făşura sâmbătă, 13 ianuarie, în intervalul orar 9.00-14.00. Piaţa va fi deschisă şi în ziua de duminică, în acelaşi interval orar, informează un comunicat al Prefecturii. 

Târgul va funcţiona săptămânal pe amplasamentul deja cunoscut ieşenilor, cel al parcării Instituţiei Prefectului. Dedicat micilor producători, târgul va oferi produse au­tentice locale, alimente proaspete, diverse obiecte de artizanat. Ieşenii vor putea să aleagă de la produse de panificaţie şi prăjituri de casă, până la preparate din carne, de la dulceţuri, miere şi zacuscă, până la brânzeturi şi murături. Piaţa de weekend este organizată de Instituţia Prefectului în colaborare cu Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană.

„Ne dorim să devină un eveniment constant pe agenda de promovare a Ia­şului“, a declarat prefectul Marian Şerbescu – părere împărtăşită şi de directorul DAJ, Laurenţiu Precup. Producătorii interesaţi de participare se pot înscrie completând formularul special pus la dispoziţia lor la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană sau pot contacta organizatorii la adresa Iaşi, b-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 47-49, telefon 0232.255.958, precum şi la adresa de e-mail dadr@dadris.ro. Participarea este gratuită, producătorii având însă obligaţia să respecte normele im­puse de un asemenea eveniment. 

 

 

 

Comentarii