Planurile lui Măricel pentru Primărie: iaca o ciornă cu mâzgâleli!

vineri, 20 septembrie 2019, 01:50
3 MIN
 Planurile lui Măricel pentru Primărie: iaca o ciornă cu mâzgâleli!

După frecvenţa cu care, în ultima perioadă, noul deputat PSD de Iaşi Bogdan Cojocaru postează pe pagina de Facebook chestiuni de interes local, şi mai ales după frecvenţa cu care dă like-uri şi distribuiri postărilor superiorului lui, Maricel Popa, putem avea aşadar toate motivele să credem zvonurile care circulă prin partidoi despre planurile celor doi privind alegerile locale de anul viitor. 

Aici se tot vorbeşte încă de acum mai an, când junele sucevean adoptat politic de nea Măricel a fost susţinut pentru portofoliul de menistru plin al Comunicaţiilor, că şeful partidoiului ieşean îl tot promovează cu gând să facă din el viitor candidat la premărie, sau măcar o rezervă pentru aşa ceva, la criza totală care e pe acolo. Când l-a susţinut apoi şi pentru a lua locul de dipotat lăsat liber de Ciuhodaru, plecat la Bruxelles, zvonurile s-au înteţit.

Când vedem acuma că noul dipotat parcă a înviat pe Facebook, după ce era ca şi inexistent în acest mediu virtual, iaca, stimaţi telespectatori, începem să dăm crezare zvonurilor despre aceste planuri. Mai rămâne, însă, o întrebare: nea Măricele, la câtă notorietate vedem că are juniorul în sondaje, îl pregăteşti pentru alegerile din 2024? Sau din 2028?

O veste bună şi una rea pentru omul lui Ponta de la Iaşi

Vă povesteam aicea zilele trecute, stimaţi telespectatori, despre situaţiunea ingrată a unui şef de filială judeţeană, aka fostul dipotat Jakob Ban care se ocupă de aripa Ponta de aici din târg, şef care şi-a sacrificat până şi situaţia de la serviciu la vniversitate pentru partid, şi care din cauza algoritmilor de negociere dintre Tăriceanu şi Ponta s-ar putea alege cu maxim praful de pe tobă din toată afecerea. Asta, evident, în timp ce el visează deja dipotăţie de pe primul loc pe liste, după cum se laudă printre amicii de pahar. Şi vă spuneam noi atunci că, la nivel central, din cauza crizei de personal credibil la Iaşi (Jakob Ban are imagine negativă, iar gheneralul în rezervă e prea impregnat de căprărie), Ponta cică ar fi oferit Iaşul aldiştilor la împărţeală, cel urmând a fi pe cai mari fiind astfel dipotatul Văru Jan.

Ei, iacătă că, pe azi, avem o veste bună şi una rea pentru omul lui Ponta, Jakob Ban, după ultimele scenarii care circulă. Aia bună – cică Văru Jan şi-ar fi anunţat apropiaţii că, după 25 de ani de politichie, gata, îi ajunge, se retrage la muza lui din adolescenţă, adică poezia. Şi aia rea – filiala ieşeană de după fuziunea pro-alde rămâne tot la aldişti. Da, ştim: cineva prin primărie sare deja în sus de bucurie. Noi i-am zice să mai aştepte…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii