Poli Iaşi: Ne exprimăm profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Elvir Koljic

sâmbătă, 03 octombrie 2020, 10:04
1 MIN
 Poli Iaşi: Ne exprimăm profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Elvir Koljic

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi îşi exprimă profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Universităţii Craiova, Elvir Koljic, în urma duelului în care au fost implicaţi atacantul gazdelor şi fundaşul Ovidiu Mihalache.

"La finalul meciului, Ovidiu Mihalache a cerut public scuze jucătorului accidentat şi reprezentanţilor formaţiei craiovene, susţinând că a avut doar intenţia de a juca mingea la faza din minutul 36, lucru confirmat şi de reluările TV din mai multe unghiuri. De asemenea, fundaşul Politehnicii a transmis că nu este un jucător dur, dovadă stând faptul că, în cariera sa de aproape 20 de ani la seniori, a mai primit o singură dată cartonaşul roşu. Vizibil marcat de nefericita întâmplare, experimentatul jucător, care va împlini în luna decembrie 36 de ani, şi-a exprimat speranţa că atacantul Elvir Koljic se va recupera cât mai repede şi va avea în cel mai scurt timp posibilitatea să-şi etaleze calităţile fotbalistice în meciurile oficiale", a anunţat clubul ieşean.

Formaţia Universitatea Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

Comentarii