Postul de manager al Institutului Inimii din Copou, scos la concurs

miercuri, 05 decembrie 2018, 02:50
1 MIN
 Postul de manager al Institutului Inimii din Copou, scos la concurs

Unul dintre cele mai râvnite posturi de manager de spital din Iaşi este scos la concurs la începutul anului viitor. Consiliul de Administraţie al Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. dr. George I.M. Georgescu“ va organiza concurs pe postul ocupat în prezent de prof.dr. Grigore Tinică. 

Conform calendarului, cei interesaţi să se înscrie la competiţie pot să viziteze pe 10 decembrie unitatea medicală, iar termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere este 7 ianuarie 2019. Proiectele de management ale candidaţilor vor fi afişate pe site-ul unităţii medicale pe data de 14 ianuarie, susţinerea publică fiind programată pentru data de 21 ianuarie.

Printre cerinţele necesare înscrierii pe postul de manager se numără şi absolvirea unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar care sunt agreate de Ministerul Sănătăţii, fiind suficiente şi diplome de masterat sau de doctorat în managementul sanitar, economic ori administrativ organizate într-o universitate acreditată, conform legii. De asemenea, este nevoie şi de existenţa unei vechimi de cel puţin doi ani, în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, iar persoanele care se înscriu nu trebuie să fi împlinit deja vârsta standard de pensionare. Rezultatele finale vor fi afişate pe 25 ianuarie. 

 

 

Comentarii