Premarele s-a făcut iar de baftă. Dar ghici cine l-a împins în faţă?

joi, 22 septembrie 2022, 01:50
2 MIN
 Premarele s-a făcut iar de baftă. Dar ghici cine l-a împins în faţă?

Dacă tot s-au cam terminat hohotele de râs şi pocniturile de trântit cuşma de bătătură după ce s-a amuzat tot târgul de trăsnaia premarelui Chirica cu omagierea răposatei regine Elisabeta pe hol la premărie, haideţi să vă spunem şi câteva dedesubturi ale ideii creţe şi cu franjuri lălâi. 

Asta aşa, ca să vedeţi că, atunci când nu e glagorie destulă la şefi, nici suptordonaţii nu au de dat la alţii. Dar, mai întâi, o micuţă observaţiune: o fi el de tot râsul această iniţiativă penibilă de-a dreptul, de care s-a făcut mişto pe tot rotogolul patriei, dar olecuţă e şi de plâns, stimaţi ieşeni.

Căci toate astea arată ce personagiu de avem în fruntea oraşului, ales de ieşeni. Ceea ce nu ne scoate deloc bine în ţară nici pe noi. Dar, să revenim la oile şi berbecuţii noştri: cică cel care i-ar fi dat ideea asta creaţă premarelui a fost taman conţilierul lui pe probleme istorico-strategico-monumentale, amicul de nopţi lungi, şef la stabilimentul cultural al premăriei din Tătăraşi. Acuma, na, nu vrem să inhibăm omul ca să nu mai aibă idei, că parcă a avut şi unele bune. Căci creţe îs de la natură…

De ce se plânge în hohote la Iaşi prin anumite berouri de şefi

Ehehee, vin vremuri grele nu numai pentru noi, alegătorii de rând, dar şi pentru o anumită parte a şefilor de la butoane, stimaţi telespectatori. Asta pentru că, din ce se aude, în PSD s-ar fi luat deja decizia: va forţa ieşirea de la guvernare până în primăvara. Nu vor să deconteze politic, zice-se, creşterea inevitabilă a preţului energiei şi gazelor, după ce încetează compensarea pe deficit şi datorie, şi nici faptul că pensiile nu vor fi mărite cu rata inflaţiei şi dinamica PIB, cum zice la lege.

Pentru asta cică PSD va forţa ca cea mai mare parte a banilor prin PNRR şi alte fonduri să fiecontractată, la fel şi cu PNDL. Apoi cică începe demonizarea PNL că nu a acceptat rotativa şi l-a refuzat pe Ciolacu premier. Ohohoo, băbăeţ, nu cumva simţiţi şi voi ce simţim şi noi: că parcă am mai văzut o dată, mai demult, filmul ăsta? A, ce să facem cu oamenii de la Iaşi ai partidoiului care plâng? Păi, oferiţi-le umeraşul, ce altceva?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii