Primăria cheltuieşte pe scrisori aproape două milioane de lei pe an

sâmbătă, 12 decembrie 2020, 02:50
1 MIN
 Primăria cheltuieşte pe scrisori aproape două milioane de lei pe an

Primăria estimează că va cheltui circa 3,5 milioane lei pe servicii de corespondenţă în următorii 2 ani. Aceasta este evaluarea făcută de municipalitate în cadrul unei proceduri de achiziţie lansate pentru încheierea unui acord-cadru. Potrivit documenţiei de atribuire a contractului, cantitatea minimă de scrisori şi colete pe durata celor 2 ani este de circa 570.000 bucăţi, iar cantitatea maximă de peste 1,1 milioane trimiteri. 

După încheierea acordului-cadru, Primăria va semna contracte subsecvente în funcţie de necesităţi. Primul contract va avea un număr minim de 300.000 de trimiteri pe parcursul unui an. Serviciile de corespondenţă prevăzute în acordul-cadru fac referire la toate tipurile de corespondenţă (simplă, recomandată, cu confirmare de primire, prioritară, neprioritară) inclusiv cu colete poştale (neprioritare, poştă rapidă, confirmare de primire).

„Municipiul Iaşi va angaja prin procedură proprie cu prestator capabil să asigure servicii de calitate. Stabilirea ofertei câştigătoare se realizează numei prin compararea preţurilor prezentate în cadrul ofertelor admisibile, fără să fie cuantificate alte elemente de natură tehnică”, se arată în caietul de sarcini. Serviciile de corespondenţă sunt folosite inclusiv pentru oferirea de răspunsuri la petiţii sau sesizări adresate municipalităţii. 

Comentarii