Primii candidaţi liberali pentru Consiliul Local: un neurochirurg și un economist

miercuri, 12 august 2020, 01:56
1 MIN
 Primii candidaţi liberali pentru Consiliul Local: un neurochirurg și un economist

Liderii PNL – cel vechi, Costel Alexe, şi cel nou adus, Mihai Chirica – au pledat ieri pentru recrutarea de noi membri în partid. Cel din urmă a spus că un adevărat puhoi de lume, „cinci sute şi vreo optzeci de adeziuni pe care le-am aprobat în şedinţa de sâmbătă şi în şedinţa de ieri“ (luni, n.r.), au devenit liberali cu acte.

Trei nou intraţi în partid au fost prezentaţi jurnaliştilor chemaţi ieri la sediul PNL, ca fiind posibili candidaţi la Consiliul Local, deşi listele pentru CL şi CJ vor fi prezentate abia la sfârşitul săptămânii.

Liliana Pintilie, preşedinta Ordinului asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali, Alin Marius Andrieş, profesor la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Bogdan Iliescu, profesor la UMF şi medic la Spitalul de Neurochirurgie, au povestit de ce s-au decis să intre în politică, în tabăra PNL.

„Rămâne să văd dacă sunt pentru politică sau dacă politica e pentru mine“, a spus Andrieş, în vreme ce Iliescu a afirmat că vrea „să aducem Iaşul, să facem un pol de cercetare medicală – şi nu doar cercetare fundamentală, ci cercetare transnaţională, în sensul în care Iaşul trebuie să rede­vină un generator de patente, de brevete“.

Comentarii