Primul producător de vaccin natural, de ţară, fără chimicale!

luni, 27 ianuarie 2020, 20:18
2 MIN

* Repetăm, iarna nu-i grea şi omăt nu are, temperaturile sunt peste media intervalului de prognoză, vorba meteorologilor, motiv pentru care viruşii ţopăie de veselie. În plus există şi riscul să ne pomenim cu viruşi şi mai răi, din China – deşi, între noi fie vorba, bănuim că viruşii chinezeşti nu-s aşa de rezistenţi, nu ţin la tăvăleală, se scămoşează şi se decolorează din prima zi. Problema vaccinării a redevenit de actualitate, aşa că stăm acum de vorbă cu un producător de vaccinuri:

– Bună ziua! De ce produceţi vaccinuri?

– Da. După cum se ştie, banii se fac din arme, droguri, petrol, sex şi medicamente; am încercat cu celelalte şi n-a mers…

– Ce anume aţi încercat?

– Arme. Am vândut topoare prin toate satele până când am rămas fără clienţi, că erau toţi prin spitale. Şi droguri de casă am făcut, dar n-am mai putut creşte vânzările, că veniturile clienţilor erau plafonate, mai mult decât alocaţiile copiilor nu era de unde.

– Aţi încercat să scoateţi bani şi din petrol şi sex, să înţelegem…

– Am făcut afaceri cu petrol lampant, că n-au toţi curent acasă, dar vânzătorul Săndel a crezut că merge ca la drog, a botezat gazul cu apă şi a stricat marfa. Şi cu sexul a ieşit panaramă, am scos o revistă pentru adulţii din comună, dar singurele poze erau de la gârlă, cu nişte babe care se bălăceau; cumpărătorii au cerut banii înapoi, cică au visat urât. Aşa am ajuns la vaccinuri…

– Ce fel de vaccinuri şi cum le faceţi?

– Cuvântul vaccin vine de la vaci, primul vaccin din lume a fost din vacă bolnavă…

– Asta era în secolul al XVIII-lea; îmi place să cred că tehnologia a avansat de atunci.

– Pe la noi e mai greu. Având vaci bolnave, am scos vaccinuri din ele, să le consume oamenii, dar am făcut şi vaccinuri din găini bolnave.

– Din animale bolnave, înţeleg. De ce sufereau?

– Vacile sufereau de bătrâneţe, iar găinile nu se mai ouau.

– Cum aţi scos din ele serul de injectat?

– Nu-i de injectat, ci de luat pe gură, ca siropul de tuse.

– Pe cale bucală, aşadar…

– Repet, nu-i de injectat în bucă, ci este obţinut prin fierbere, cu complex de vitamine, ceapă, rădăcinoase, ardei şi ce mai trebuie. După două tratamente îţi zboară viroza şi durerea de cap, că e acrit cu zeamă de varză!

Comentarii