De Business

Punem punctul pe știi

Rabla pentru electrocasnice 2021. Îngrămădeală la televizoare

vineri, 04 iunie 2021, 21:51
1 MIN
 Rabla pentru electrocasnice 2021. Îngrămădeală la televizoare

Televizoare la reducere, doar pentru cine mai prinde. Aşa ar trebui să se numească programul Rabla pentru electrocasnice. Şi asta pentru că toate voucherele din etapa a doua s-au terminat în câteva minute. În schimb, cei care au luat tichete pentru maşini de spălat şi frigidere le vând acum pe internet.

Cine a vrut să prindă un voucher în etapa a doua a programului Rabla pentru Electrocasnice a avut nevoie de noroc. În doar 35 de minute, întregul buget de 30 de milioane de lei s-a epuizat. Aşa că mulţi au rămas pe dinafară. În etapa a doua, românii pot să-şi cumpere televizoare, laptopuri şi tablete. Trebuie să aducă la schimb un produs vechi.

Cei mai mulți români au vrut să-și cumpere prin programul Rabla pentru electrocasnice televizoare. Nu mai puțin de 34 de mii de vouchere au fost date la această categorie. Pentru laptopuri au fost date 22 de mii de vouchere, iar la tablete 16 mii. Cei care vor să și cumpere un televizor nou pot obține 400 de lei, la laptopuri suma e de 500 de lei, iar la tablete 300 de lei.

Aflați amănunte de pe observatornews.ro.

Comentarii