Răducăneni: 10 ani de închisoare după ce a abuzat sexual de fetiţa sa în vârstă de şase ani

sâmbătă, 11 iunie 2022, 01:50
1 MIN
 Răducăneni: 10 ani de închisoare după ce a abuzat sexual de fetiţa sa în vârstă de şase ani

Un bărbat din Răducăneni va rămâne după gratii timp de 10 ani pentru că și-a transformat propria fetiță în sclavă sexuală. Magistrații Curții de Apel au respins joi apelul înaintat de Tudor Chirchiboi împotriva sentinței inițiale a Judecătoriei Răducăneni.

Chirchiboi a fost acuzat că timp de patru ani, de când fetița sa avea doar 6 ani, a forțat-o să-i facă sex oral. Faptele au ieșit la iveală când un vecin a cerut sprijinul autorităților. Din 2017, fetița a fost încredințată unui asistent maternal, dar abia după încă doi ani, bărbatul a fost arestat și trimis în judecată pentru viol în formă continuată.

Chirchiboi nu și-a recunoscut faptele, dar judecătorii au apreciat că probele prezentate de anchetatori sunt suficiente pentru stabilirea vinovăției acestuia. După executarea pedepsei, drepturile părintești îi vor fi retrase pe o perioadă de 5 ani, ca și dreptul de a fi tutore sau curator. În acest interval, el nu va avea voie să comunice cu fiica sa ori să se apropie la mai puțin de 50 de metri de aceasta. În sarcina lui Chirchiboi a fost stabilită plata unor despăgubiri morale în valoare de 30.000 lei față de fiica sa. 

Comentarii