Comunicat de Presă

Răspunsul membrilor simpli ai PNL către Marius Bodea (P)

joi, 23 iulie 2020, 09:16
3 MIN
 Răspunsul membrilor simpli ai PNL către Marius Bodea (P)

Marius, noi îți spunem câteva lucruri simple, de la obraz.

Da, ai fost 22 de ani membru PNL, ți-am urmărit ascensiunea pentru că am văzut că periodic resursele partidului erau investite în imaginea și în cariera ta. 

Lumea trebuie să știe adevărul: ai fost un „om de casă”, cum se spune, al lui Relu Fenechiu și Cristian Adomniței. Ei te-au propulsat, ei te-au susținut politic și financiar. 

Ei te-au sprijinit să ajungi la Protecția Consumatorului, tot ei te-au propulsat subprefect și apoi prefect, la Tehnopolis ai fost numit de Gheorghe Nichita, PNL Iași a certificat susținerea ta la Aeroport, iar apoi Victorel Lupu și PSD te-au menținut în funcție la Aeroport. 

PNL a investit mai departe în tine când ai candidat la Primăria Iași și ai eșuat. Tot PNL te-a plasat pe un loc sigur pentru Parlament, tot PNL a investit cea mai mare parte din fonduri ca să promoveze la Iași imaginea ta în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 2019.

PNL ți-a oferit mereu, pe tavă, funcții. Funcții în care ai fost numit. Numit, da? Nu ai câștigat nimic niciodată prin vot. Era cât pe ce să pierzi și alegerile din partid, ai câștigat la mustață printr-un șiretlic – ne-am iluzionat atunci că ai învățat o lecție a umilinței pe care trebuia să o fi deprins de la bunicul tău preot.

A fost o speranță deșartă.

Marius, ai ajuns într-un punct în care plesnești de aroganță. De ceva timp nu faci altceva decât o campanie aberantă și isterică, profund personalizată și radicală pe orice temă … Ai un ego care a crescut și tot a crescut, aroganța îți clocotește în vene. Ai alungat orice idee de rezonabilitate, ai transformat totul în radicalism draconic. 

Orice creștin înțelege că aroganța te-a împins să ne trădezi. Și ce este mai detestabil decât trădarea? Destinul lui Iuda te va urmări, Marius.

Și ce rezultat are trădarea ta, altul decât un sprijin nesperat adus lui Maricel Popa și PSD? În setea ta de răzbunare te-ai dus peste niște oameni tineri de la USR-PLUS care sperau că fac „altfel de politică”, tineri care au muncit la campania „oameni noi în politică” și le-ai furat locul de candidat ca să le poți fura mai încolo și un loc eligibil pentru parlamentare. I-ai înșelat în spatele ușilor închise, cum ai făcut și cu noi! Te-ai băgat cu pieptul tău bombat peste acești tineri. Asta ai făcut. Și cu ocazia asta ai întins o mână de ajutor PSD și lui Maricel Popa, să te răcorești răzbunându-te împotriva noastră, a tuturor liberalilor pe care i-ai trădat.  

Ți-ai atins obiectivul: încă un loc călduț în Parlament în toamnă, ca răsplată! Oare cum văd toate aceste lucruri acei tineri din USR? Așa arată politica sau doar e ghinionul lor? Am înțeles acum că așa ne-ai păcălit și pe noi în 2016: ai candidat la Primărie, deși nu aveai mari șanse, doar pentru a obține în toamna acelui an un loc de parlamentar.

Și mai ai și obrazul atât de gros încât să te mai adresezi simpatizanților PNL! 

Adresează-te tinerilor din USR-PLUS și spune-le că pe ei nu îi vei trăda, așa cum ai făcut tu cu noi, și că meriți încrederea lor. Ceea ce va urma știm deja cu toții..

Membrii simpli ai PNL

Comentarii